Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONDUCTA CARE A STÂRNIT INDIGNARE DAR ȘI AMUZAMENT

Publicat:

O conducta funcționala veche de 40 de ani este ciuruita și „carpita” cu dopuri de lemn The post CONDUCTA CARE A STARNIT INDIGNARE DAR ȘI AMUZAMENT appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu șase raniți pe o șosea din vestul țarii. Conducta de gaz, avariata

23:11, 05.05.2024 - Un accident cu șase persoane ranite s-a produs duminica in localitatea Aninoasa, județul Hunedoara. O conducta de gaz a fost avariata. In accident au fost implicate doua autoturisme și au rezultat șase victime (patru barbați și doua femei). Persoanele ranite au primit ajutor medical și ulterior au fost…

90 de blocuri din București, fara apa calda pana la finalul lunii

14:10, 22.04.2024 - 90 de blocuri din centrul Capitalei nu vor avea apa calda pana pe 30 aprilie, cauza fiind modernizarea unui tronson de doi kilometri de conducta din Magistrala 2 Sud, a anunțat Termoenergetica, luni, 22 aprilie. Conducta inlocuita a fost data in funcțiune in 1963, iar principalele zone afectate sunt…

IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A

16:00, 01.04.2024 - Invitat: Cristian ROMAN, istoric și Constantin GAINA, artist fotograf The post IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .


Ce parere ai despre aceasta stire?