Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Condimentele pentru cea mai bună friptură. Așa o faci fragedă și suculentă

Publicat:

De fiecare data, atunci cand ne gandim sa preparam o friptura, fie ca o pregatim pe gratar, in cuptor, sau in tigaie, ne dorim sa iasa frageda și suculenta, sa fie o incantare pentru papilele gustative, dar sa ne impresionam și invitații, sau chiar și pe membrii familiei. Iata care sunt condimentele pentru cea mai buna friptura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cat trebuie sa stea friptura la cuptor ca sa fie suculenta. Așa se va desprinde singura de pe os

00:05, 13.05.2024 - In general, romanii sunt mari amatori de fripturi, in special cele de miel sau porc. Cele mai multe gospodine prefera sa o gateasca la cuptor, dar de cele mai multe ori nu știu cu exactitate timpul ideal pentru ca friptura sa iasa suculenta la final. Așa se va desprinde singura de pe os și va […] The…

Cele mai mari greșeli la friptura de miel. De asta nu iese frageda, ci ramane cruda inauntru

09:05, 03.05.2024 - Unul din nelipsitele preparate de pe masa de Paște, este fara indoiala friptura de miel. Dar, deși gospodinele știu ce au de facut, din pacate mai apar și anumite situații in care nu iese cum trebuie, și aici vorbim despre cele mai mari greșeli la friptura de miel. Nici o masa de Paște fara friptura…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Alimente pe care NU trebuie sa le consumi sub nicio forma pe stomacul gol! Iți pun in pericol sanatatea

21:50, 28.04.2024 - 1. Citricele acideFie ca este vorba despre lamai, grapefruit sau portocale, consumul citricelor pe stomacul gol poate provoca iritații stomacale și chiar reflux acid. Aciditatea acestor fructe poate agrava mucoasa stomacului și poate duce la disconfort gastric. Este recomandat sa consumi citricele in…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…


Ce parere ai despre aceasta stire?