Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONCERT DE COLINDE – CORUL BISERICILOR EVANGHELICE

Publicat:

In preajma sarbatorii nașterii , bisericile evanghelice din va invita la un concert de colinde! In cadrul evenimentului, vestea nașterii Mantuitorului va fi adusa prin colind și prin vestirea Evangheliei, alaturi de un cor format din de tineri și de copii. Va așteptam cu drag Acest articol CONCERT DE COLINDE – CORUL BISERICILOR EVANGHELICE a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Citeste articolul mai departe pe Ztv.ro…  

Sursa articol: Ztv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concert de pricesne la Tașnad

21:55, 30.04.2024 - In Saptamana Patimilor, in Miercurea Mare, Primaria Tașnad  ne invita la un Concert de Pricesne, incepand cu ora 19:30. vor evolua Corul bisericii ortodoxe, Ansamblurile folclorice din Tașnad precum și interpreții Alexandra Chira și Petrica Mureșan. Intrarea este libera.    

Concert de Florii cu Corul „Tronos” la Parohia Micesti!

16:11, 24.04.2024 - Cu binecuvantarea arhiepiscopului Calinic Argeseanul, Sectorul Cultural și Comunicații Media din cadrul Arhiepiscopiei Argesului și Muscelului organizeaza, in biserica parohiei Micești, un concert de muzica psaltica și pricesne susținut de Grupul psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale. Corul „Tronos”,…

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina

22:25, 07.04.2024 - Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminica, 7 aprilie, in a doua duminica a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina.

Voci careiene in concert la Satu Mare

10:30, 07.04.2024 - Centrul Cultural G.M.Zamfirescu Satu Mare organizeaza in aceste zile o serie de evenimente reunite titlul ,,Primavara satmareana’’. Printre invitați se numara și careienii noștri din trupa Acoustic Station care vor susține  un concert de la ora 19,00 in Parcul Central.  

CONCERT EXTRAVAGANT Nicki Minaj vine pentru prima data in Romania

11:45, 22.03.2024 - Nicki Minaj este unul dintre artiștii internaționali care vor canta la Saga Festival 2024, au anunțat organizatorii. Artista de muzica rap va canta pentru prima data in Romania. The post CONCERT EXTRAVAGANT Nicki Minaj vine pentru prima data in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Spectacol de excepție la Mihai Viteazu de Ziua Femeii!

10:50, 07.03.2024 - Casa de Cultura din Mihai Viteazu va invita la un spectacol extraordinar organizat cu ocazia Zilei Femeii, miercuri, 8 Martie 2024, ora 15:00. Pregatiți-va pentru o dupa-amiaza magica, plina de muzica și dans, alaturi de talentații artiști ai comunei. Spectacolul va reuni soliștii Casei de Cultura,…

„Orice intoarcere este posibila!” – Predica Inaltpreasfințitului Parinte Calinic la ...

11:05, 04.03.2024 - Capitolul al XV-lea al Evangheliei dupa Sfantul Evanghelist Luca ne prezinta trei parabole: Oaia cea pierduta(Luca 15, 3-7), Drahma cea pierduta (Luca 15, 8-10) si Fiul risipitor (Luca 15, 11-32). Pe de o parte, acestea constituie raspunsul Mantuitorului dat fariseilor si carturarilor care-L acuzau…

Vrei la teatru, film sau concert? Ai grija de unde cumperi bilete: Escrocii fac vanzari false și iți curața cardul de bani

14:30, 15.02.2024 - O noua metoda de escrocherie online. Poliția atenționeaza cetațenii despre o schema frauduloasa „bilete false la evenimentele din capitala”, prin care cetațenii pot ramane fara mijloacele financiare de pe card.


Ce parere ai despre aceasta stire?