Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Competiție INEDITĂ în Rusia. Peste o sută de temerari au sărit într-o piscină cu apă rece ca gheața

Publicat:

Competiție inedita intr-un parc de distracții din orașul siberian Krasnoiarsk. Peste o suta de temerari imbracați in costume de , Zorro și alte personaje au sarit cu schiurile și snoboardurile direct intr-o piscina cu apa rece ca gheața.

Ei spun ca, prin astfel de ședințe de inot, reușesc sa-și fortifice sanatatea. 

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

La 20 octombrie, urmeaza sa alegem: ori Parisul sau Bucureștiul, ori Siberia de gheața și tundra infloritoare!

00:05, 01.06.2024 - Cand Republica Moldova era doar intenționata sa adere la Uniunea Europeana și viitorul nostru in acest organism internațional era scris cu fuiorul pe apa, cei de la guvernare vorbeau doar cu jumatate de gura despre eventualul viitor alaturi de lumea civilizata, iar razboiul dintre Rusia și Ucraina exista…

Red Bull Four 2 Score revine in Romania in aceasta vara cu o competiție inedita de fotbal 4 la 4

11:15, 30.05.2024 - Red Bull Four 2 Score, o competiție inovatoare de fotbal 4 la 4, care provoaca jucatorii amatori de fotbal sa-și arate abilitațile de strategie și viteza pe teren revine in Romania in aceasta vara.

(video) Mașina unui ofițer SBU care a dezertat in Rusia a sarit in aer la Moscova

16:55, 12.04.2024 - Mașina unui fost ofițer SBU a explodat vineri dupa-amiaza in nordul Moscovei, a anunțat presa rusa de stat. Explozia ar fi fost provocata de un dispozitiv aflat sub autorurism, o Toyota Land Cruiser Prado, potrivit TASS. Proprietarul mașinii, care se afla la volan, a fost ranit, scrie hotnews.ro .

O nava unica de navigație pe gheața din Rusia a luat foc: un mort și trei raniți in urma incendiului

10:55, 08.04.2024 - O nava unica de navigație pe gheața a Rusiei, Katerina Velikaya, a luat foc in timp ce era in reparație la șantierul naval Dalzavod din Vladivostok, regiunea Primorsky, a transmis Parchetul din Orientul Indepartat al Rusiei pe 8 aprilie, relateaza Kyiv Independent.

(VIDEO) Tatal și bunicul unei fetițe de doi ani s-au inecat incercand sa o salveze din piscina hotelului

12:40, 02.04.2024 - Un tata și un bunic s-au inecat dupa ce au sarit in salvarea unei fetite de doi care cazuse in piscina unui hotel din Australia. Familia se afla in vacanta in Top of the Mark Holiday Apartments din Gold Coast, Australia, potrivit Metro . Dharmvir Singh, de 38 de ani, și Gurjinder Singh, de 65 de ani,…

(VIDEO) Tatal și bunicul unei fetițe de doi ani s-au inecat incercand sa o salveze din piscina hotelului

09:30, 02.04.2024 - Un tata și un bunic s-au inecat dupa ce au sarit in salvarea unei fetite de doi care cazuse in piscina unui hotel din Australia. Familia se afla in vacanta in Top of the Mark Holiday Apartments din Gold Coast, Australia, potrivit Metro . Dharmvir Singh, de 38 de ani, și Gurjinder Singh, de 65 de ani,…

Inchisorile din Rusia „dau faliment” in condițiile in care deținuții sunt scoși și duși sa lupte in Ucraina: „E o tendința alarmanta”

18:50, 21.03.2024 - Autoritațile din regiunea siberiana Krasnoiarsk au in plan sa inchida mai multe inchisori in acest an, dupa numarul deținuților a scazut semnificativ ca urmare a eforturilor de recrutare pentru razboiul din Ucraina, a anunțat un oficial regional, joi, conform The Moscow Times.

Accident grav pe drumul catre Manastirea Piatra Taieturii de la cota 1.600 plin de zapada și gheața. O șoferița a scapat mașina de sub control și ca sa se salveze a sarit suferind rani grave. Ambulanța a suferit și ea avarii find trimisa inca una (foto)

08:10, 21.03.2024 - Miercuri pe drumul comunal 81B care duce catre Manastirea Piatra Taieturii din comuna Panaci, a avut loc un grav accident rutier, lasand in urma o victima ranita. Incidentul nefericit s-a produs din cauza condițiilor meteo dificile, caracterizate de un strat gros de zapada și gheața la nivelul solului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?