Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Competiția de la Focșani, confirmată încă o dată ca nivel valoric de cel mai titrat Judo Grand Slam din lume, cel de la Paris”

Publicat:
”Competiția de la Focșani, confirmată încă o dată ca nivel valoric de cel mai titrat Judo Grand Slam din lume, cel de la Paris”

Campionul olimpic din Italia și dublul campion mondial din Japonia, ambii foști invitați la Focșani, la ”” unde au facut și demonstrații pe tatami, s-au intalnit, recent, in primul tur al -ului de la Paris, la categoria -66 kg. Dupa o disputa foarte spectaculoasa, ”dublul campion mondial a […] Articolul ”Competiția de la Focșani, confirmata inca o data ca nivel valoric de cel mai titrat din lume, cel de la Paris” apare prima data in Monitorul de Vrancea .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO/FOTO! De 8 Martie, doamnele și domnișoarele au fost „sancționate” cu flori, gesturi și zambete de recunostința, de angajați din structurile MAI vrancene

15:20, 09.03.2024 - Comunicat de presa, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)  Vrancea: „ZIUA CELOR CE DARUIESC ZILE In prima parte a zilei de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Vrancea au transmis un mesaj de recunoștința și prețuire femeilor, in zona centrala…


Ce parere ai despre aceasta stire?