Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană anunță că de astăzi, 22 februarie 2022, CERTIFICATUL VERDE poate fi eliberat și în baza unui TEST ANTIGEN RAPID

Publicat:

a adoptat, astazi, 22 februarie 2022, un act delegat referitor la certificatul digital al UE privind COVID. Astfel, incepand de astazi, noile reguli vor permite statelor membre UE sa elibereze certificate de „vindecare” pe baza rezultatului unui test antigenic rapid, de indata ce acestea sunt pregatite sa faca acest lucru. Pana acum, un certificat de vindecare putea fi eliberat numai in baza unui test de amplificare a acidului nucleic molecular (NAAT), cum ar fi RT-PCR. Totodata, pentru a asigura acuratețea și fiabilitatea certificatului, testul antigenic rapid utilizat ar trebui…

Citeste articolul mai departe pe albaiuliainfo.ro…  

Sursa articol: albaiuliainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana modifica Orientarile privind ajutoarele de stat regionale care sa permita acordarea de sprijin pentru proiectele platformei „Tehnologii strategice pentru Europa”

15:55, 31.05.2024 - Ajutoarele de stat regionale constituie un instrument important utilizat de statele membre pentru a consolida dezvoltarea regionala, mai arata comunicatul de presa al Comisiei Europene. Orientarilor privind ajutoarele de stat regionale stabilesc normele in baza carora statele membre pot acorda ajutoare…

datoria statului a crescut puternic/ Un nou nivel record

10:50, 01.05.2024 - Datoria publica a Romaniei a crescut puternic in luna februarie, cu circa 40 de miliarde de lei, de la 801,69 miliarde lei in ianuarie la 841,29 miliarde lei, potrivit datelor analizate de Profit.ro, relateaza News.ro. Cresterea rapida a datoriei la inceputul anului are loc ca urmare a strategiei Finantelor…

Veselie pentru risipitorii Romaniei. S-a aprobat la nivel european

18:50, 29.04.2024 - Reguli mai relaxate privind datoria publica si deficitul bugetar. Statele membre UE au adoptat luni, definitiv, noi reguli care reglementeaza nivelul datoriei publice pe care o tara UE o poate acumula si marimea deficitului bugetar permis, a anuntat presedintia belgiana, transmite DPA, preluata de Agerpres…

EXCLUSIV. Oficial al Comisiei Europene, despre depozitul de deșeuri din Pasul Mestecaniș: „Pot fi aplicate corecții financiare, daca se constata nereguli”

15:36, 26.04.2024 - Deschiderea unui depozit de deșeuri la peste 1.000 de metri altitudine, in Pasul Mestecaniș, in plina zona turistica, mai are nevoie de o singura autorizație, care se afla „in procedura de elaborare”, la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava. Proiectul, demarat in 2011, a costat in jur de 7 milioane…

Precizari esențiale pentru deținatorii de centrale de apartament

13:26, 05.04.2024 - Intr-un anunț oficial emis de Comisia Europeana, s-a pus capat speculațiilor privind viitorul centralelor de apartament in cladirile deja existente. In fața unui val de dezinformare, Comisia a clarificat ca nu este vorba de o interdicție a acestor sisteme de incalzire, ci de masuri menite sa imbunatațeasca…

Comisia Europeana schimba regulile pentru aderare

19:20, 20.03.2024 - Comisia Europeana a propus miercuri ca tarile candidate la aderarea la UE, precum Ucraina, Republica Moldova si cele din Balcanii Occidentali, sa fie integrate blocului comunitar in mod „gradual” si printr-un proces cu masuri „reversibile”, iar in paralel sa fie reformat mecanismul decizional european…

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

Comisia Europeana a solicitat statelor membre sa renunțe la ora de vara. Ce a decis Romania

04:40, 04.03.2024 - In Romania, trecerea la ora de vara pentru anul 2024 se va efectua conform tradiției in ultima duminica a lunii martie, ceea ce implica ajustarea ceasurilor cu o ora inainte, de la 3:00 la 4:00 dimineața. In ciuda solicitarilor Comisiei Europene adresate statelor membre de a elimina practica schimbarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?