Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană a aprobat o investiţie de peste 175 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea şi instalarea unei noi infrastructuri de apă potabilă şi de ape uzate în judeţul Olt

Publicat:

„Comisia a aprobat o investitie de peste 175 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea unei noi infrastructuri de apa potabila si de ape uzate in judetul Olt, Romania. Noua infrastructura va reduce scurgerile si intreruperile in aprovizionarea cu apa, contribuind la indeplinirea de catre Romania a cerintelor Directivei UE privind apa potabila”, a informat . Aceasta investitie din fonduri UE va contribui la dezvoltarea socioeconomica la nivel local prin imbunatatirea standardelor de viata ale locuitorilor din zonele rurale si prin crearea de locuri…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

In atenția locuitorilor localitaților Tureni, Ceanu Mic și Stejeriș CAA efectueaza probe pentru punerea in funcțiune a rețelelor noi de alimentare cu apa potabila. Va rugam sa folosiți apa de la robinet doar in scopuri menajere!

10:55, 26.04.2024 - Ca urmare a investițiilor realizate de Compania de Apa Aries S.A. prin implementarea “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata din regiunea Turda – Campia Turzii, in perioada 2014-2020” co-finantat din Fondul de Coeziune prin  Programul  Operational Infrastructura Mare…

Puii romanești, verificați de o agenție europeana

10:55, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

Alexandru Rogobete (secretar de stat MS): Cred in societatea civila! - Investiție de 700.000 de euro din zona ONG-urilor in Spitalul pentru Pediatrie Pitești

20:20, 03.04.2024 - Alexandru Rogobete (secretar de stat MS): Cred in societatea civila! - Investiție de 700.000 de euro din zona ONG-urilor in Spitalul pentru Pediatrie PiteștiSecretarul de stat Alexandru Rogobete, responsabil cu implementarea PNRR in sanatate promoveaza proiectul finalizat de renovare a Spitalului…

Startup Nation 2024: Buget de 400 milioane EUR, aprobat de Comisia Europeana (ministru)

22:00, 16.03.2024 - Antreprenorii IMM din Romania vor putea obține granturi printr-un nou program Startup Nation 2024, cu un buget de 400 de milioane de euro, din fonduri europene, aprobat de Comisia Europeana, a declarat, sambata, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Caciu.

Comisia Europeana, despre tezaurul Romaniei confiscat de Moscova: Rusia incalca dreptul internațional, suntem gata sa ajutam Romania

12:41, 14.03.2024 - Comisarul european pentru coeziune si reforme, Elisa Ferreira, a declarat joi, la dezbaterea in premiera din plenul Parlamentului European pe tema tezaurului Romaniei aflat la Moscova, ca Uniunea Europeana este gata sa ofere asistența parții romane pentru a-și recupera averile aflate in Rusia. „Vorbesc…

Sebastian Burduja: Schema de finanțare aprobata de catre CE va consolida statutul de lider regional al Romaniei in sectorul energetic

16:21, 08.03.2024 -  Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, transmis vineri AGERPRES, Comisia Europeana a aprobat Romaniei o schema a contractelor pentru diferenta in valoare de trei miliarde de euro pentru a sprijini instalatiile eoliene si solare fotovoltaice pe uscat in vederea stimularii tranzitiei catre…

POLITICO: Romania pariaza pe mini-reactoarele nucleare, in timp ce era carbunelui a ajuns pe marginea prapastiei. Este un experiment pe care altii din Europa il urmaresc indeaproape, insa exista obstacole si scepticism

21:55, 20.02.2024 - Reporterul de la POLITICO a stat de vorba cu primarul din Doicesti, Constantin Stroe, care se afla in functie de 24 de ani si care a vazut ce a insemnat pentru localitate concedierea celor 3.000 de muncitori dupa ce fosta centrala electrica pe carbune si-a inchis activitatea in urma cu zece ani. „A…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

22:36, 15.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…


Ce parere ai despre aceasta stire?