Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comandantul Gardienilor Revoluţiei iraniene: Dacă va exista un război, nu va mai exista Israel

Publicat:

Iranul este determinat "sa distruga Israelul" in cazul in care vor avea loc raiduri aeriene impotriva instalatiilor sale nucleare. Iranul este pregatit sa atace si bazele militare americane din , avertizeaza comandantul iraniene, anunta Mediafax.
 "In cazul unui atac impotriva Iranului, nu va ramane nimic din Israel, date fiind dimensiunile mici ale tarii si capacitatile noastre balistice", a declarat generalul , comandantul iraniene.

Comandantul iranian a mentionat ca,…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Cabinetul de razboi din Israel s-a reunit pentru a decide un raspuns impotriva Iranului. „In mod traditional, Israelul are toleranta zero”

14:45, 15.04.2024 - Cabinetul de razboi condus de premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a reunit luni la pranz pentru a discuta asupra unor posibile masuri in urma atacului direct fara precedent efectuat de Iran impotriva Israelului, informeaza o sursa citata de agenția de presa Reuters.Potrivit sursei citate de Reuters,…

Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului

09:05, 15.04.2024 - Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului, pe care il planuise duminica dimineața, dupa ce președintele american Joe Biden l-a convins pe premierul israelian Benjamin Netanyahu sa renunțe, in urma unei convorbiri telefonice, scrie Digi24, care face trimitere la presa israeliana. Președintele…

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Biden a revenit la Casa Alba pentru consultari urgente privind situatia tensionata din Orientul Mijlociu

21:45, 13.04.2024 - Statele Unite au cerut sambata Iranului sa elibereze "imediat" o nava pe care a sechestrat-o in Golf, acuzand-o ca are legaturi cu Israelul, iar presedintele Joe Biden si-a scurtat o deplasare la Delaware si a revenit la Casa Alba pentru consultari urgente cu echipa sa de securitate privind

Israelul, pregatit pentru represaliile iraniene dupa lovirea ambasadei: Razbunarea va veni

00:51, 13.04.2024 - Israelul s-a pregatit vineri pentru un atac din partea Iranului sau a reprezentanților sai, pe masura ce au crescut avertismentele privind represaliile pentru uciderea saptamana trecuta a unui ofițer de rang inalt de la ambasada Iranului din Damasc.

Demersuri diplomatice americane pe langa state arabe pentru o reducere a tensiunilor dintre Iran si Israel

07:36, 11.04.2024 - Emisarul SUA pentru Orientul Mijlociu i-a sunat pe ministrii de externe ai Arabiei Saudite, Emiratelor Arabe Unite, Qatarului si Irakului pentru a le cere sa transmita un mesaj Iranului prin care sa il indemne sa reduca tensiunile in relatia cu Israelul.

Risc de escaladare in Orientul Mijlociu, in urma atacului de la Damasc: Mai multe 'linii rosii' au fost depasite

17:05, 02.04.2024 - Atacul sangeros impotriva unei cladiri diplomatice iraniene la Damasc, atribuit Israelului, risca sa provoace o explozie in Orientul Mijlociu, cu o posibila riposta a Iranului prin intermediul aliatilor sai regionali, estimeaza marti mai multi analisti, informeaza AFP, potirivit Agerpres. Acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?