Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coman despre plecarea lui Iordănescu de la Astra: De comun acord s-a decis ca această colaborare să se încheie aici, au fost mai multe discuţii contradictorii

Publicat:

Presedintele clubului , , a declarat, marti, la Digisport, ca plecarea lui a fost de comun acord, subliniind ca au existat discutii in contradictoriu privind jocul echipei.

"Am avut o sedinta, de comun acord s-a decis ca aceasta colaborare sa se incheie aici, au fost mai multe discutii contradictorii. Am plecat la un drum greu, impreuna am realizat lucruri frumoase, dar ce e frumos se termina repede. si staff-ului lui pentru tot ce au facut pentru Astra. N-as putea spune ca au fost nemultumiri din punct de vedere profesional, am…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi istorica. Joe Biden și Volodimir Zelenski au semnat un acord de securitate, in cadrul intalnirii Grupului celor 7

22:41, 13.06.2024 - Președintele american Joe Biden și liderul ucrainean Volodimir Zelenski au semnat un acord bilateral de securitate. Documentul dintre Statele Unite ale Americii și Ucraina a fost semnat joi, 13 iunie 2024, in cadrul intalnirii Grupului celor 7 (G7). Intalnirea are loc in Italia.

Joe Biden isi incheie vizita in Franta

19:35, 09.06.2024 - Presedintele american Joe Biden a declarat duminica, la Paris, raspunzand la intrebari din partea presei, ca a ajuns la un acord cu presedintele francez Emmanuel Macron cu privire la utilizarea profiturilor din activele rusesti inghetate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

IFC și BRD incheie un acord de garanție de risc, de 700 milioane euro

15:50, 13.05.2024 - BRD Goupe Societe Generale și IFC – divizia de investiții a Grupului Banca Mondiala – au incheiat un acord prin care IFC va furniza o garanție de risc pentru un portofoliu BRD de pana la 700 de milioane de euro care cuprinde credite pentru intreprinderi mici și mijlocii și finanțari pentru companii…

Xi Jinping a ajuns la Palatul Elysee pentru discutii cu Emmanuel Macron si Ursula von der Leyen

13:05, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a ajuns luni, spre sfarsitul diminetii, la Palatul Elysee, intalnire care reprezinta inceputul oficial al vizitei sale de doua zile in Franta, cu prilejul implinirii a 60 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Discuții contradictorii in conducerea israeliana despre un potențial acord de incetare a focului in Gaza

03:50, 29.04.2024 - Ministri din coalitia de guvernamant a Israelului au exprimat opinii divergente in legatura cu un posibil acord pentru incetarea focului si eliberarea ostaticilor din Fasia Gaza, in conditiile in care negocierile inregistreaza progrese, informeaza Rador Radio Romania.

Biden i-a cerut lui Netanyahu sa incheie urgent un acord pentru o incetare imediata a focului in Gaza: „Situația e inacceptabila”

21:41, 04.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, i-a cerut joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, sa „incheie fara intarziere un acord” pentru o „incetare imediata a focului” in Fasia Gaza, transmite Sky News.

Alianța PSD-PNL anunța astazi candidatul comun la primaria Capitalei. Cine este marele favorit

15:45, 18.03.2024 - Presedintele liberalilor Nicolae Ciuca a declarat ca, in sedinta coalitiei de luni, se va o decizie privind un candidat comun PNL - PSD la Primaria Capitalei, iar acesta va fi anuntat bucurestenilor.

Vladimir Putin a rostit prima data numele lui Aleksei Navalnii dupa mulți ani | "Am spus: sunt de acord!"

09:51, 18.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin, care a fost reales cu peste 87% in urma unui scrutin intins pe trei zile și la care nu a avut un contracandidat semnificativ, a vorbit pentru prima data despre cel mai cunoscut oponent al sau, Aleksei Navalnii.


Ce parere ai despre aceasta stire?