Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegul lui Nicușor Stanciu de la Slavia Praga, Ondrej Kudela, a fost suspendat zece meciuri pentru rasism

Publicat:

Fundasul ceh , 34 de ani, coechipierul lui de la , a fost suspendat zece meciuri dupa incidentul de rasism de la meciul cu , din . Si mijlocasul finlandez , 25 de ani, de la Rangers, cel care a fost tinta rasismului jucatorului ceh, a primit trei jocuri de suspendare, pentru ca a ripostat, potrivit news.ro.

"In urma unei investigatii efectuate de un inspector de etica si disciplina al UEFA cu privire la incidentele care au avut loc in cadrul meciului din optimile de finala ale UEFA 2020/21 dintre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacantul Hakim Abdallah (Dinamo), suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a FRF

08:20, 01.05.2024 - Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta sa de marti, pentru cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani.''AFC Botosani vs.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.

Europa League: Slavia Praga vs Milan - Nu este loc de surprize

10:26, 14.03.2024 - Slavia Praga - Milan, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 14 martie, de la ora 19:45, pe Eden Arena, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…

Europa League | AC Milan este cu un pas in optimi dupa 3-0 cu Rennes

00:21, 16.02.2024 - Echipa italiana AC Milan a invins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formatia franceza Rennes, in prima mansa a play-off-ului din Liga Europa, si este la un pas de calificarea in optimile competitiei. Elevii lui Stefano Pioli au pus presiune inca din start pe poarta oaspetilor, aparata de veteranul…

15 goluri in patru meciuri, la debutul fazei eliminatorii in UEFA Europa League

23:00, 15.02.2024 - O singura victorie au inregistrat gazdele in primele patru meciuri din faza eliminatorie a UEFA Europa League. S-au mai inregistrat doua remize și o victorie a oaspeților. Trei meciuri s-au incheiat cu 4 sau mai multe goluri, fiind marcate in total 15.


Ce parere ai despre aceasta stire?