Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegiul Medicilor: Nu am mai operat niciun cancer într-o fază incipientă. Românii ajung târziu la medic pentru că preferă să se informeze de pe internet

Publicat:

din Romania (CMR) atrage atentia ca, in fiecare zi, se confrunta cu pacienti care prefera sa se informeze, prima data, de pe internet, acestia ajungand tarziu la un medic specialist, cand afectiunea este deja intr-o faza avansata, conform Mediafax. Advertisement „Eu nu am mai operat in ultimii cinci, sase ani, nu am mai operat niciun cancer intr-o faza incipienta. Toate au fost in faze de complicatii, cu stenoza, cu perforatii pentru ca oamenii au ajuns tarziu la doctor si printre motive se afla si acesta legat de informarea din diferite surse de pe internet”, a explicat presedintele…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

IGPR: Romanii nu verifica daca pagina magazinului e reala

09:50, 06.05.2024 - Romanii nu se feresc de fraudele online. Poliția Romana , prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populatia adulta din Romania, rezultand, printre altele, ca aproximativ o treime dintre cei…

Cele mai apreciate mancaruri din Europa in perioada Paștelui. Ce prefera romanii și ceilalți europeni

06:45, 03.05.2024 - Sarbatoarea Paștelui aduce cu sine o varietate de preparate culinare tradiționale, fiecare țara avand propriile sale obiceiuri și preferințe. Daca in Romania pasca și mielul sunt la mare cautare, in Italia se lauda cu „Agnello al Forno”, Grecia cu „Magiritsa”, iar Spania cu „Torrijas”

Romanii, printre cei mai mari consumatori de sucuri din Europa! Medic: ,,Vorbim despre un cocktail de aditivi și coloranți”

15:01, 02.04.2024 - Romanii se afla in top 10, in clasamentul european la consumul de bauturi racoritoare. Sucurile sunt extrem de populare in țara noastra, Romania ocupand locul 7 in acest top, cu un volum de peste 3,7 miliarde de litri, arata datele asociatiei europene care reprezinta producatorii din industrie.Medicii…

De ce prefera romanii calatoriile cu autocarul si autobuzul in loc de calatoriile cu trenul

09:41, 29.03.2024 - In ultimii ani, interesul romanilor pentru vacantele in strainatate a crescut semnificativ, acest lucru fiind determinat de preturile accesibile, care nu difera mult fata de cele din Romania, dar si de posibilitatea de a explora diverse culturi si destinatii. ...

Video | Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, recunoaște 'fațiș' ca nu s-a operat de cancer in Romania: Eram prieten cu toți

21:35, 21.03.2024 - Video | Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, recunoaște 'fațiș' ca nu s-a operat de cancer in Romania: Eram prieten cu toțiCandidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, a vorbit, joi seara, la Romania TV, despre perioada in care a avut cancer și…

Calendarul  acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile parlamentare și locale 2024

13:10, 12.03.2024 - Guvernul a aprobat, luni, calendarul acțiunilor din perioada electorala pentru alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European și pentru alegerile pentru autoritațile administrației publice locale, din anul 2024. Conform calendarului aprobat, pe 12 martie incepe perioada electorala, iar…

Directiva bomba a UE: O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

08:05, 22.02.2024 - Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene au aprobat o noua directiva privind calitatea aerului, care aduce imbunatațiri semnificative pentru cetațeni, inclusiv dreptul de a solicita despagubiri in cazul imbolnavirilor cauzate de poluare. Astfel, romanii vor putea si ei sa solicit daune autoritatilor…

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?