Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colectivul Școlii Gimnaziale ,,Buică Ionescu” din Glodeni deplânge pierderea prof. Stoica Liviu

Publicat:

O inima mare a incetat sa mai bata, un suflet nobil s-a ridicat la cer, lasand in urma o nemarginita durere si un gol imens. Astazi, 26 octombrie 2022, -ul Colectivul Școlii Gimnaziale ,,” din Glodeni deplange pierderea prof. apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recensamint 2024: milioane de cetațeni au fost recenzați

15:26, 10.05.2024 - Circa 1,4 milioane de persoane și peste 950.000 de locuințe au fost recenzate in perioada 8 aprilie - 9 mai, informeaza Biroul Național de Statistica. Cele mai bune rezultate sint inregistrate in raioanele Anenii Noi, Falești, Glodeni, Orhei, Rișcani, Soroca, Telenești, Calarași și Ungheni, transmite…

Care sunt cele mai nocive 5 obiceiuri care duc la pierderea dinților?

09:00, 06.05.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Pierderea dinților este o problema cu care se confrunta multe persoane, indiferent de varsta, generand nu doar dificultați in alimentație și vorbire, dar și afectand stima de sine. Cauzele pierderii dinților sunt diverse, insa obiceiurile zilnice, carora nu le dam…

Ce ar trebui sa spui la interviul de angajare daca ai fost concediat

14:20, 07.04.2024 - Pierderea locului de munca nu este niciodata ușoara. Dificultaților financiare și emoționale li se adauga presiunea gasirii unui nou loc de munca, mai ales cand știi ca vei fi intrebat ce s-a intamplat cu ultimul tau job. Business Insider arata ce ar trebui sa spui la noul interviu.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Ana și Tudor Ionescu, cearta monstru in fața camerelor de filmat: „Mai vino inca o data la emisiune cu altul”. Sunt propuși spre eliminare la „Power Couple Romania”

14:55, 06.03.2024 - Ana și Tudor Ionescu sunt propuși spre eliminare la „Power Couple Romania”. Diseara are loc ultima plecare din casa inainte de saptamana finala a competiției.Seara grea la „Power Couple Romania” pentru cuplul Ana și Tudor Ionescu – la proba de ieri a baieților, „Nani, nani, puiul mamei”, Tudor a facut…

Cunoscuta cintareața de muzica populara Valentina Cojocaru, omagiata astazi

12:46, 20.02.2024 - Cunoscuta cintareața de muzica populara Valentina Cojocaru, Artista a Poporului, deținatoare a „Ordinului Republicii”, a implinit astazi 77 de ani. S-a nascut la 20 februarie 1947 in satul Ciuciulea, judetul Balti, astazi raionul Glodeni. In 1964, a absolvit Școala Pedagogica din Calarasi, clasa muzicala…

Netanyahu: „A nu ataca Rafah ar insemna ''pierderea razboiului'' impotriva Hamas”

23:11, 17.02.2024 - Armata israeliana trebuie sa-si desfasoare operatiunea in orasul Rafah, unde aproximativ 1,4 milioane de palestinieni sunt inghesuiti in sudul Fasiei Gaza, intrucat in caz contrar "va pierde razboiul" impotriva Hamas, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu sambata seara, potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?