Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cojile de cartofi si ceapa, mai sanatoase decat credeai. Iata cate beneficii au si de ce nu trebuie sa le arunci

Publicat:

Coaja este mai valoroasa pentru sanatate decit pulpa fructelor si legumelor. Daca obisnuiti sa curatati de coaja fructele si legumele inainte de a le minca, trebuie sa stiti ca faceti o mare greseala. De fapt, aruncati la gunoi cea mai sanatoasa parte a acestor alimente naturale, lipsindu-va organismul de nutrienti esentiali. Numeroase fructe au coaja mult mai hranitoare decit
fructul in sine, cu mai multi antioxidanti si fibre vegetale. In cojile fructelor si legumelor se ascund adevarate depozite de vitamine si minerale. Este foarte important insa ca, inainte de a le consuma, sa fie…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

10:11, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

scaderea poluarii va genera temperaturi greu de indurat / 2 ipoteze

10:51, 05.05.2024 - Noile rapoarte sugereaza ca valurile de caldura din Europa vor fi mult mai mari decat se preconiza anterior. Vinovatul de data aceasta?Aerul mai curat. Potrivit unei noi cercetari prezentate in cadrul Uniunii Europene de Geoștiințe, daca nu se ia in considerare scaderea poluarii aerului, modelele nu…

Prin DOITSMARTER putem acum gestiona inteligent consumul și producția locala de energie in cladiri

13:15, 29.04.2024 - Centrul de Cercetare in Tranziție Energetica (EnTREC) din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) inițiaza și materializeaza proiecte de cercetare științifica aplicativa cu impact.

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Studiu. E bine sau nu sa fierbem apa?

16:40, 04.03.2024 - Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, citat de Live Science, fierberea apei de la robinet ar fi indicata.  In acest mod, arata studiul, 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata apa sunt eliminate in proporție de 90%. Omniprezente in apele marilor…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?