Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de ninsori şi viscol în nouă judeţe. Patru dumuri naţionale au fost închise

Publicat:

Viscolul si ninsorile puternice afecteaza mare parte din Romania inca de duminica seara, de la ora 20.00. Este cod portocaliu de ninsori si viscol in noua judete din sud si est, iar in alte 15 este atentionare cod galben. Meteorologii anunta ca e posibil chiar sa emita avertizari cod rosu, din cauza viscolului foarte puternic, ce poate depasi 90 de kilometri pe ora. Comandamentele de urgenta din aceste judete sunt in alerta, iar armata este pregatita sa intervina, daca va fi cazul. Patru drumuri nationale au fost deja inchise.

 

Ninsori si viscol in mare parte din tara: FOTO MediafaxFOTO

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Pericol de inundații in mai multe județe din Romania! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

20:55, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice. Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie,…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod portocaliu de viituri in mai multe județe din Romania

13:20, 23.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod portocaliu de viituri ce vizeaza rauri din patru judete, dar și un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?