Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de vijelii pentru 12 judeţe din estul şi sud-estul ţării. Alertă pentru toată ţara de 1 Mai şi în weekend

Publicat:

Meteorologii au emis joi o alerta cod galben de ploi si vijelii, valabila pebntru 12 judete din estul si sud-estul tarii, incepand de la ora 13.00 pana la ora 21. Totodata, ANM a emis o informare de vreme rea, pentru toata tara, in intervalul 1-4 mai.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

COD GALBEN de vijelii valabil pentru județul Alba și intreaga jumatate de Vest a țarii. Vanturi puternice pe timpul nopții

10:36, 01.04.2024 - COD GALBEN de vijelii valabil pentru județul Alba și intreaga jumatate de Vest a țarii. Vanturi puternice pe timpul nopții COD GALBEN de vijelii: Meteorologii au emis o avertizare de vijelii, valabila pentru județul Alba și intreaga jumatate de vest a țarii.  Dupa o perioada de aer tropical deasupra…

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Cum va fi vremea in weekend, in țara. La ce temperaturi sa ne așteptam și unde se anunța ploi și lapovița

08:00, 16.02.2024 - Meteorologii au actualizat prognoza pentu acest weekend. Astfel, chiar daca temperaturile au mai scazut in aceasta perioada, vremea ramane in continuare calda in sud-estul țarii. Sunt anunțate, totuși, ploi slabe in Dobrogea, sudul Moldovei și in estul Munteniei și lapovița la munte. Potrivit Administrației…

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.


Ce parere ai despre aceasta stire?