Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cocuţa, fostă concurentă la Asia Express, vrea să apeleze la estetician! Schimbări la nivelul feţei

Publicat:

Cocuta, fosta concurenta la alaturi de , este decisa sa apeleze la medicul estetician. Dupa ce colegul ei si-a facut curaj si a mers sa isi faca implant de par, este si ea decisa sa faca o schimbare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Cați bani a scos din buzunar Nicoleta Luciu pentru noile intervenții estetice. Ce și-a facut actrița la nivelul feței

15:25, 05.04.2024 - Nicoleta Luciu a scos din buzunar o suma impresionanta de bani pentru noile intervenții estetice. La varsta de 43 de ani, actrița are mare grija de aspectul sau fizic. De curand, aceasta a apelat la o serie de proceduri la nivelul feței.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Prognoza meteo pe o luna. Cand lovește valul de caldura: temperaturile cresc brusc. Cum va fi vremea pana pe 15 aprilie 

07:56, 19.03.2024 - Saptamana 18.03.2024 – 25.03.2024Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile sud-estice, iar in rest vor fi ușor mai ridicate.Cantitațile de precipitații vor fi deficitare in jumatatea sud-vestica a țarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele…

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat relația dintre Bia și doamna Anina, dupa emisiunea Mireasa. Fosta concurenta, in vizita la soacra ei / VIDEO

21:30, 25.02.2024 - Dupa ce, in timpul competiției, nu s-au ințeles atat de bine, Bia și doamna Anina au o relație mult mai buna. Fosta concurenta a fost in vizita la soacra ei, care s-a angajat la o librarie. Cat de bine se ințeleg in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?