Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM Snooker: Programul meciurilor din primul tur - Mark Selby și Ronnie O'Sullivan, primii doi favoriți

Publicat:

Pe 16 aprilie va porni la drum o noua ediție a de Snooker, la urmand sa poata fi vazuți la treaba cei mai buni jucatori ai lumii. Joi a avut loc tragerea la sorți, iar (campionul mondial en-titre) și Ronnie O'Sullivan (cel mai indragit jucator din lume) se vor afla pe parți diferite de tablou.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

Surpriza mare la CM Snooker 2024: Al doilea favorit, eliminat in sferturi

14:46, 01.05.2024 - Vazut cu cele mai mari șanse la ridicarea trofeului de la Crucible dupa Ronnie O'Sullivan, Judd Trump nu s-a ridicat, din pacate pentru fanii sai, la nivelul aratat de-a lungul acestui sezon și a fost eliminat surprinzator de la Campionatul Mondial de Snooker in faza sferturilor.

CM Snooker 2024: Echilibru in meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Judd Trump din sferturile de la Crucible

11:21, 01.05.2024 - Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham se afla la egalitate (scor 4-4) dupa prima sesiune a meciurilor contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Echilibru este și in duelul dintre Judd Trump și Jak Jones (8-8).

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, in optimi dupa o victorie categorica

16:56, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a incheiat rapid conturile contra lui Jackson Page, liderul ierarhiei mondial obținand calificarea in optimile Campionatului Mondial de snooker dupa o victorie categorica, scor 10-1.

Incepe Campionatul Mondial de snooker! Cine transmite competiția in Romania + programul meciurilor din turul I

11:00, 19.04.2024 - Eurosport transmite incepand din acest weekend Campionatul Mondial de snooker. Teatrul Crucible din Sheffield va fi din nou gazda celui mai important turneu de snooker al anului. Cei mai buni 32 jucatori ai lumii se lupta pentru prestigiosul trofeu. Turneul incepe sambata, 20 aprilie, cu meciul dintre…

PREZENTARE Ronnie O'Sullivan, fața in fața cu istoria - Tot ce trebuie sa știi despre CM Snooker 2024

08:45, 19.04.2024 - Pentru fanii snookerului urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, Campionatul Mondial urmand sa debuteze pe 20 aprilie la Crucible. Se anunța o competiție interesanta, cu Ronnie O'Sullivan și Judd Trump principali favoriți la caștigarea coroanei de campion al lumii. Nu trebuie insa scoși din ecuație…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).


Ce parere ai despre aceasta stire?