Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM Snooker: Mark Selby, revenire spectaculoasă contra lui Ronnie O'Sullivan - Situația din semifinale

Publicat:

Condus cu 5-3 dupa prima sesiune a meciurilor, a dominat categoric ziua a doua a meciurilor contra lui Ronnie O'Sullivan, acesta întorcând situația de pe tabela: conduce acum cu 9-7. De o revenire spectaculoasa a avut parte și duelul dintre și .

Aflat în avantaj dupa prima zi, Ronnie nu și-a gasit neaparat ritmul în timpul meciurilor disputate joi. A ratat mult în loviturile de distanța, nu i-au ieșit uneori loviturile de siguranța, iar Mark a profitat din plin.

De la 3-5, s-a ajuns la 7-5 în favoarea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CM Snooker 2024: Kyren Wilson, tot mai aproape de calificarea in finala de la Crucible

09:25, 04.05.2024 - Kyren Wilson il conduce cu 14-10 pe David Gilbert și este mare favorit la calificarea in finala Campionatului Mondial de Snooker. In cealalta semifinala de la Crucible este in continuare echilibru (8-8 in disputa dintre Jak Jones și Stuart Bingham).

CM Snooker 2024: Echilibru in semifinalele de la Crucible

08:30, 03.05.2024 - ​Kyren Wilson și David Gilbert se afla la egalitate, scor 4-4, dupa prima sesiune din semifinalele CM de Snooker. Același scor este consemnat și celalalt meci de la Crucible, cel dintre Jak Jones și Stuart Bingham.

Campioana de Grand Slam, in semifinale la WTA Madrid - Revenire spectaculoasa, cu doua mingi de meci salvate

16:10, 01.05.2024 - Elena Rybakina era favorita clara in duelul cu Yulia Putintseva (ambele sunt nascute la Moscova, dar reprezinta Kazahstan), insa campioana de la Wimbledon 2022 a avut mari probleme in fața jucatoarei de pe locul 50 mondial. Dupa aproape trei ore de joc și doua mingi de meci salvate, a patra favorita…

Rusia insista ca ajutorul militar al SUA pentru Ucraina nu va schimba situația de pe front. Peskov: „Noi suntem in avantaj”

14:36, 22.04.2024 - Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, in valoare de peste 60 de miliarde de dolari, nu va schimba situatia de pe linia frontului, unde Rusia este in avantaj, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, relateaza Reuters.

Incepe Campionatul Mondial de snooker! Cine transmite competiția in Romania + programul meciurilor din turul I

11:00, 19.04.2024 - Eurosport transmite incepand din acest weekend Campionatul Mondial de snooker. Teatrul Crucible din Sheffield va fi din nou gazda celui mai important turneu de snooker al anului. Cei mai buni 32 jucatori ai lumii se lupta pentru prestigiosul trofeu. Turneul incepe sambata, 20 aprilie, cu meciul dintre…

Europa League: Liverpool și AC Milan, eliminate in sferturi – Duelurile din semifinale

00:00, 19.04.2024 - AC Milan și Liverpool au parasit joi acest sezon al cupelor europene, dupa ce au fost eliminate din sferturile de finala ale Europa League. AS Roma, Atalanta și Leverkusen sunt primele echipe calificate in semifinale.

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.

Formula 1, revenire spectaculoasa in audiente la Antena 1. Calificarile pentru Marele Premiu, cea mai urmarita etapa Formula 1

12:40, 02.03.2024 - Antena 1 a reusit sa inregistreze cea mai mare audienta pentru calificarile unui mare premiu de Formula 1 – 2.8 puncte de rating pe publicul comercial (21-54 de ani) din ultimul deceniu. Fata de sezonul precedent, calificarile primului mare premiu al anului au avut o audienta de 5 ori mai mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?