Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clujean, săltat de cinci indivizi într-o parcare. Au încercat să-l șantajeze pentru presupuse relații sexuale cu o minoră.

Publicat:

Trei femei și doi barbați au abordat un clujean intr-o parcare din Sighișoara pentru a-l șantaja. Aceștia i-au cerut bani ca sa nu-l denunțe la Poliție pentru presupuse „relații sexuale” cu o minora.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un primar PSD din Vaslui a fost saltat de Poliție: A incercat sa dea șpaga unor polițiști sa iși scape nevasta de amenda!

13:35, 20.05.2024 - Un fost primar al comunei Pogana si actual candidat PSD la fotoliul de edil-sef a fost retinut de politisti dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi politisti. Potrivit unui comunicat de presa remis de Directia Generala Anticoruptie - Serviciul Judetean Vaslui, in cursul zilei de 19 mai, in jurul orei…

Știrile Antena Stars. Manelist cunoscut, prins in flagrant in timp ce voia sa se intalneasca cu o minora. Artistul a fost saltat de poliție / VIDEO

14:20, 05.03.2024 - Este șoc in lumea muzicii din Romania! Un cunoscut cantareț de manele, cu soție și doi copii acasa, a fost prins in flagrant de polițiști, in timp ce se intalnea cu o minora, la Gara de Nord. Se pare ca artistul a venit special din Galați in Capitala, dupa ce a purtat mai multe conversații cu ea.


Ce parere ai despre aceasta stire?