Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clip electoral în stil al-Qaeda. Ce mesaj transmite alegătorilor un candidat PPDD VIDEO

Publicat:

Candidatul la , , a ales peentru campania sa electorala un clip in care este reprodusa o executie al-Qaeda TV, barbatul sustine ca vrea sa transmita alegatorilor un singur mesaj: Nimic din ceea ce spun politicienii la televizor nu este real.

este fost redactor-sef adjunct al tabloidului "Atac la persoana" si are CV o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru propaganda nationalist-sovina, scrie RTV.NET.

Candidatul PPDD a declarat pe propriul site de campanie ca nu are surse…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj ii transmite Mara Banica lui Culița Sterp, dupa ce a amenințat ca o da in judecata?! „Singurul lucru pe care il pot recomanda…”

16:30, 27.05.2024 - Scandalul dintre Mara Banica și familia Sterp ajunge in instanța. Culița Sterp a amenințat-o pe incisiva jurnalista ca o va da in judecata, dupa ultimele acuzații postate in mediul on-line. Avem reacția Marei Banica, in exclusivitate pentru Click! Mara Banica (48 de ani) iși dorește cu ardoare ca Zanni…

Delia a lansat o piesa cu Erika Isac. Ce mesaj transmite, de fapt, melodia: “Nu ma așteptam la asta”

19:05, 24.05.2024 - Delia și Erika Isac au lansat o piesa ce a starnit controverse. Cele doua artiste au spus lucrurile pe nume, astfel ca versurile au un mesaj important, care trebuie sa fie ascultat. Fanii au avut reacții pozitive, iar melodia a strans mii de vizualizari in doar cateva ore.

'Nasty' și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

13:55, 19.05.2024 - Prima saptamana de campanie electorala se incheie cu un mesaj surpriza din partea celui mai titrat tenismen roman, Ilie Nastase. Intr-un mesaj video, „Nasty” a anunțat public pe cine susține in cursa pentru Primaria Capitalei și cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie.

Florin Piersic transmite un mesaj din spital. El a fost adus la București cu un avion SMURD

13:40, 08.05.2024 - Conducerea Institutului de boli infecțioase Matei Balș a precizat miercuri, ca starea de sanatate a lui Florin Piersic este una stabila. Actorul le-a transmis admiratorilor sai ca este „pe maini bune”. ACTUALIZARE 12:15 „Maestrul Florin Piersic dorește sa transmita ganduri bune pentru toți admiratorii…

Marcel Ciolacu preia fraiele economiei și transmite un mesaj clar miniștrilor chemați la Guvern: 'Vom mentine ritmul alert al investitiilor'

14:50, 29.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a analizat situatia implementarii investitiilor publice cu ministrii care au in portofoliu cele mai mari proiecte, intr-o sedinta de lucru care a avut loc, luni la Palatul Victoria.

Cirstoiu, mesaj cu dublu ințeles pentru liderii PSD și PNL: Cand invingi boli crunte, nimic nu ți se mai pare prea greu

16:20, 20.04.2024 - Candidatul alianței PSD-PNL la funcția de primar general al Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, a transmis sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu dublu ințeles.„Azi (sambata - n.r.

Iulia Navalnaia transmite un mesaj rușilor, dupa atacul de la Moscova

22:20, 22.03.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, a transmis un mesaj adresat rușilor, pe o rețea sociala, dupa carnagiul de la sala de concerte Crocus din Moscova, scrie SkyNews.

Simona Halep, intrebata ce mesaj ii transmite Serenei Williams, dupa remarca acida facuta de americanca: „Au fost multe critici”

10:55, 07.03.2024 - Halep, lecție predata Serenei Williams! La finalul lunii octombrie a anului 2022, Simona Halep (32 de ani) a fost depistata pozitiv la un test anti-doping și a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA. La acea vreme, Serena Williams a reacționat. Fosta rivala a sportivei din Romania a insinuat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?