Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori- Jeleu de morcovi

Publicat:

Castigatoarea noastra este . Ea va primi o super-tava de copt. Nu ratati premiile de saptamana viitoare!

Ingrediente: 500 g morcovi proaspeti, 500 g zahar, 2 lamai.

Preparare: Morcovii spalati si curatati se dau pe razatoarea mica. Se amesteca impreuna cu zaharul si se lasa sa stea cateva ore. Se adauga coaja rasa si sucul de la cele doua lamai. Se pune vasul pe foc si se fierbe amestecandu-se sa nu se prinda, pana scade si se leaga compozitia. Se pune totul la racit. Se fac bilute in palma si se…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum prepari acasa celebrul sos italian pesto. Iubitorii de paste și pizza se vor afla in al noualea cer!

14:45, 04.06.2024 - Origini și istorieFolosit in numeroase rețete de paste, pentru a unge diverse tipuri de bruschete, dar și pentru rețete de pizza, peste legume la cuptor sau in salate de cartofi, acest preparat iși are originea in regiunea de coasta Liguria din nord-vestul Italiei. Aici, solul fertil și clima mediteraneeana…

Bautura zeilor, imunzantul pe care nu il gasești in nicio farmacie. Dacii il consumau pentru a-și intari organismul: cum se prepara

07:40, 20.05.2024 - Exista pareri divergente cu privire la originea acestei bauturi divine: unii experți susțin ca provine din India, avand o istorie de peste 6.000 de ani, in timp ce alții estimeaza ca exista de aproximativ 4.000 de ani, relateaza Click.ro .Ce beneficiii are mierdul dacic pentru sanatateMiedul, sau bautura…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?