Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au găsit nașii. Pe cine au ales să le fie părinți spirituali

Publicat:

l-a gasit pe “Ghita”, ca sa parafrazam celebrul ei hit. De sase luni, ea si solistul formeaza un cuplu, avand in comun pasiunea pentru muzica, scrie SHOK.md , cu referire la click.ro. Recent, au declarat ca sunt pregatiți sa faca pasul cel mare, deși sunt inca tineri, iar mai nou, și-au gasit și nașii.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrica. Cei doi și-au ales parinții spirituali

15:41, 14.03.2024 - Ela și Petrica din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasa. Parinții spirituali ai foștilor concurenți nu sunt deloc straini publicului. Iata ce imagine au publicat tinerii alaturi de ei.

Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta

07:25, 26.02.2024 - Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta Continue reading Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta at Tabu.

Iubita lui Marius Elisei, primele declarații dupa ce s-a zis ca s-au desparțit: „Preferam sa avem o viața mai discreta, fiecare iși vede de treaba lui”

13:40, 15.02.2024 - Marius Elisei și iubita lui, Gabriela Elena Bacinica, nu au mai aparut de ceva vreme impreuna astfel ca s-a speculat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a rupt tacerea și a explicat in ce stadiu e relația lor. La inceputul lunii septembrie 2023, Marius…

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!

Mircea Geoana: in fruntea sondajelor, dar fara oferte

10:40, 13.02.2024 - Mircea Geoana, fostul ministru de externe și actual secretar general adjunct al NATO, se afla intr-o poziție paradoxala in peisajul politic romanesc: cea a unui candidat fara oferte din partea mediului politic autohton. E mereu pe primul loc la capitolul incredere. Dar nimeni nu pare sa aiba nevoie…

Adrian Ropotan și Marius Alexe, invitați la GSP Live. Urmarește emisiunea AICI

09:35, 09.02.2024 - Alexandru Barbu revine astazi cu o noua ediție GSP Live, de la 11:00, alaturi de Adrian Ropotan și Marius Alexe, care au incheiat recent colaborarea cu Dunarea Calarași. Cei doi antrenori și-au reziliat recent contractele cu echipa din Liga 3, deși rezultatele erau bune. Dunarea ocupa locul 2 in seria…


Ce parere ai despre aceasta stire?