Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan este însărcinată? Poza postată chiar de Edward Sanda pe Instagram i-a uimit pe fani

Publicat:

In ultima perioada, și s-au afișat pe rețelele de socializare in ipostaze care mai de care mai romantice. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire și nu se sfiesc sa impartașeasca fanilor acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carli Lloyd, fost star al nationalei SUA, a anuntat ca este insarcinata

12:00, 02.05.2024 - Carli Lloyd, fosta vedeta a fotbalului feminin american, a anuntat ca este insarcinata si ca va da nastere primului sau copil in luna octombrie, relateaza AP.Lloyd, in varsta de 41 de ani, a facut anuntul miercuri, pe Instagram.

Xtra Night Show. De ce au disparut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce iși ocupa timpul cei doi, pe langa muzica: "Am stat mai mult..." / VIDEO

12:00, 27.04.2024 - Sunt casatoriți de trei ani, și au descoperit drumul catre succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au disparut din lumina reflectoarelor și cu ce iși ocupa, mai nou, timpul.

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Mesajul Cleopatrei Stratan dupa patru ani de relație cu Edward Sanda

17:56, 17.02.2024 - Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sarbatorit 4 ani de relație. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formeaza un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au intilnit cu mai multe ocazii la studioul unde inregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Edward Sanda și…

Cum arata Ilinca Simion insarcinata in 6 luni. Imaginea speciala postata de soția lui George Simion / FOTO

14:45, 15.02.2024 - Cum arata Ilinca Simion insarcinata in 6 luni. Soția lui George Simion a postat o fotografie speciala pe rețelele de socializare. Iata ce imagine a impartașit partenera de viața a politicianului cu fanii ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?