Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Civilizație marca Aleea Tomis (și nu numai): „Pun excrementele blocului în saci!”

Publicat:

Un locatar dintr-un bloc situat pe , din zona Vlaicu, ne-a adus in atenție o situație pe care el o descrie ca fiind „exploziva”.... The post Civilizație marca (și nu numai): „Pun excrementele blocului in saci!” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc pe o șosea din Caras-Severin

14:30, 02.04.2024 - Interventie de urgenta a pompierilor, in aceasta dimineata, dupa ce un autocar in care se aflau 30 de elevi a luat foc pe o sosea... The post Un autocar cu 30 de elevi a luat foc pe o șosea din Caras-Severin appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Numerele extrase la Loto 6 din 49, Joker, 5/40, Noroc in seara de 31 martie 2024

19:01, 31.03.2024 - Duminica, 31 martie 2024, au avut loc noi tragerile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Mai jos va afișam rezultatele... The post Numerele extrase la Loto 6 din 49, Joker, 5/40, Noroc in seara de 31 martie 2024 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Televiziunea de sport din Romania care se inchide dupa 18 ani de activitate

18:00, 29.03.2024 - Orange Sport, canal de televiziune cu profil sportiv din Romania, se va inchide. Angajații postului au primit astazi un e-mail de la Orlando Nicoara, administratorul... The post Televiziunea de sport din Romania care se inchide dupa 18 ani de activitate appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Asociația Citizenit, nominalizata din nou la Premiile AFCN, cu „Particles”

12:46, 28.03.2024 - „Mandri sa fim din nou pe lista nominalizaților la Premiile AFCN. Asociația Citizenit este nominalizata la secțiunea «Activare culturala in spațiul public» cu proiectul Particles,... The post Asociația Citizenit, nominalizata din nou la Premiile AFCN, cu „Particles” appeared first on Special Arad ·…

Bibarț, despre viitorul parc din zona Vlaicu: „Daca tot am așteptat atata, imi asum sa mai așteptam ca sa prindem finanțare europeana”

15:31, 05.03.2024 - In perioada in care prin oraș rasar ca ciupercile dupa ploaie afișe prin care Calin Bibarț ne arata diferite proiecte implementate de Primaria Arad in... The post Bibarț, despre viitorul parc din zona Vlaicu: „Daca tot am așteptat atata, imi asum sa mai așteptam ca sa prindem finanțare europeana” appeared…

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:45, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:25, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Kylian Mbappe a semnat pe cinci ani cu Real Madrid! Vezi cifrele afacerii

11:40, 19.02.2024 - Publicația spaniola Marca scrie ca fotbalistul francez Kylian Mbappe a semnat deja contractul cu Real Madrid, unul valabil cinci sezoane, care va intra in vigoare... The post Kylian Mbappe a semnat pe cinci ani cu Real Madrid! Vezi cifrele afacerii appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?