Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciuperca care te scapă de alergii sau boli în fază incipientă. Leacul natural oferit de Lidia Fecioru

Publicat:

a vorbit despre ciuperca care te scapa de alergii sau boli in faza incipienta. Bionergoterapeuta a oferit un leac natural, benefic pentru persoanele care se confrunta cu aceste probleme. Iata ce declarații a facut specialista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bautura care te scapa de constipație, alta decat cafeaua. Este remediul natural pentru un colon curat.

11:31, 02.05.2024 - Sa recunoaștem, nu este deloc placut sa fii constipat. Poate fi incomod și poate provoca dureri de stomac, balonare și gaze și toate acestea iți pot strica rapid planurile. Daca te afli in aceasta situație incomoda, de a suferi de constipație, exista cateva lucruri pe care le poți face, cum ar fi optarea…

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Totul despre alergiile de sezon. Un nutriționist ne spune cum putem scapa in mod natural de ele

22:25, 11.03.2024 - Specialista in sanatate, nutriționista Luminița Catana din Arad vorbește pentru „Adevarul” despre alergiile de sezon. Aceasta spune ca ele apar atunci cand sistemul imunitar reacționeaza la contactul cu o substanța straina.

Capacitatea de export de gaz natural lichefiat a SUA se așteapta sa fie cu 76% mai mare decat cererea Uniunii Europene

03:55, 06.03.2024 - Analiza Institutului pentru Economie Energetica și Analiza Financiara (IEEFA) ridica ingrijorarea ca SUA se indreapta spre o suprasaturare a aprovizionarii cu gaz natural lichefiat (GNL), scrie energymonitor.ai. Cererea europeana de gaze a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani și a…

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Cel mai bun sirop pentru tuse. Leacul natural de pe vremea bunicii se prepara și astazi in manastiri VIDEO

16:50, 13.02.2024 - Este un remediu natural folosit inca de pe vremea bunicii, dar cu numeroase beneficii in caz de raceala. Leacul se prepara și astazi in manastiri și are efecte nebanuite atunci cand te confrunți cu viroza respiratorie.


Ce parere ai despre aceasta stire?