Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciucă: Pericolul atacurilor cibernetice, al dezinformării, al propagandei şi ştirilor false este real şi acut

Publicat:

, , a declarat, marti, ca, viitorul țarii depinde de digitalizare si de integrarea sustenabila si sigura a noilor tehnologii, atragand atenția asupra pericolului atacurilor cibernetice, al dezinformarii, al propagandei si stirilor false.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca: Avem datoria sa sprijinim parcursul Republicii Moldova. Trebuie sa ne asumam lupta impotriva populismului si extremismului

15:35, 23.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a vorbit, sambata, la Chișinau, despre pericolul reprezentat de partidele populiste si extremiste. Președintele Senatului roman a subliniat totodata necesitatea sprijinirii țarii vecine in proiectele sale.

Ciuca le-a transmis romanilor din Barcelona cand vor putea avea cetațenie dubla

09:55, 16.03.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, le-a transmis romanilor din zona Barcelonei ca, din acest an, nu vor mai fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana cand o solicita pe cea spaniola. ”Am intalnit astazi romani extraordinari, care locuiesc si muncesc in zona Barcelonei. Am vizitat un abator al Carniques…

Proiectele care vizeaza reforme pentru OCDE, adoptate in ritm accelerat de Parlament

13:50, 13.03.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca a precizat, cu ocazia intrevederii cu secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE), Mathias Cormann, ca reformele care fac parte din eforturile pentru aderarea la Organizație vor trece repede prin Parlament.

Ciuca: Razboiul hibrid promovat de Moscova nu si-a atins obiectivele la Chisinau

19:50, 01.03.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a evidentiat, vineri, in intalnirea cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ca "razboiul hibrid promovat de Moscova nu si-a atins obiectivele la Chisinau", iar aceasta este "o victorie" si "o veste foarte buna" si la Bucuresti.

Ciuca, in vizita la Chisinau: Transmit un mesaj de solidaritate si sprijin. Romania, cel mai de incredere partener

11:06, 01.03.2024 - Președintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru Republica Moldova, cu ocazia vizitei sale oficiale la Chișinau. Liberalul susține ca formațiunea din care face parte a susținut și va continua sprijinul necondiționat pentru țara vecina.

Vila renovata la secret: „Nu putem specula ca se va muta de la Sibiu”

22:50, 28.02.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, afirma ca nu trebuie speculat faptul ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, va solicita o locuinta de la RAAPPS la terminarea mandatului si, anticipat, faptul ca se va muta de la Sibiu la Bucuresti doar „pentru ca are dreptul la o casa”. „Nu am…

Nicolae Ciuca: Pierderea tragica a lui Alexei Navalnii subliniaza nevoia urgenta de democrație reala in Rusia

14:25, 16.02.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, este primul inalt oficial al statului care reacționeaza la informația potrivit careia principalul opozant al liderului rus Vladimir Putin, Alexei Navalnii, a murit vineri in inchisoare.

Nicolae Ciuca s-a intalnit cu noul ministru de Externe al Moldovei

14:11, 07.02.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca a avut marti o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, el aratand ca faptul ca prima sa vizita externa oficiala este in Romania arata, inca o data, relatiile excelente pe care le avem. Nicolae Ciuca arata ca in…


Ce parere ai despre aceasta stire?