Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de peşte ca la Dunăre: o reţetă simplă pentru orice gospodină

Publicat:

, bucatarul banatean care a se trage din partile Caras-Severinului, spune ca este indragostit de zona in care Dunarea traverseaza sudul Romaniei, iar in tinerete avea perioade lungi pe care le petrecea pe malurile carasene ale fluviului. a participat la mai multe targuri si manifestari de la , unde a gatit celebra sa ciorba de peste intr-un ceaun imens, de 500 de litri. De atunci vine si reteta lui de ciorba de peste, despre care spune ca nu e o mare filosofie si poate fi gatita de orice gospodina. “Ai nevoie de peste marunt (obleti, carasei, rosioara, bibanasi)…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientele pentru cea mai simpla rețeta de lasagna. Iese la fel de buna ca-n restaurantele din Italia

11:00, 15.06.2024 - Romanii au prins de ceva timp gustul mancarurilor tradiționale din Italia, iar lasagna este una dintre acestea. Mulți insa nu cunosc exact ingredientele rețetei tradiționale, așa ca vi le vom prezenta in randurile de mai jos, unde veți descoperi cea mai simpla și mai gustoasa rețeta de lasagna. Ingredientele…

Roșii stropite cu LAPTE. Rețeta simpla și extrem de eficienta pentru gradina - VIDEO

14:36, 08.06.2024 - Omul susține ca exista mai multe studii care arata eficiența laptelui folosit in agricultura. Dupa ce a stropit frunzele, barbatul a observat ca roșiile nu au mai fost afectate de boli sau daunatori.Pentru a prepara soluția, gradinarul a amestecat un litru de lapte cu alți noua de apa și a stropit plantele…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Cea mai simpla rețeta de merdenele cu foi de placinta. Sunt gata in 30 de minute

19:50, 04.04.2024 - Merdenelele se numara, cu siguranța, printre preparatele care iți amintesc de copilarie. Pot fi pregatite și acasa fara prea mult efort și sunt gata in 30 de minute. Iata ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?