Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt cele 7 victime din elicopterul prăbușit, aflat în misiune de căutare-salvare a pilotului unui avion MIG

Publicat:

”In accidentul aviatic in care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma, miercuri, 2 martie, si-au pierdut viata 7 militari. Pe langa cei cinci membri ai echipajului comunicati initial, urcasera la bord si doi salvatori pe mare din cadrul ”, a transmis, miercuri seara, .  Locotenent-comandor , pilot, in varsta de 41 de […] sunt cele 7 victime din elicopterul prabușit, aflat in misiune de cautare-salvare a pilotului unui avion MIG apare prima data in Observator de Argeș .

Citeste articolul mai departe pe observatordearges.ro…  

Sursa articol: observatordearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Avion militar pierdut in Peru: o echipa de cautare si salvare a fost activata imediat prin mijloace aeriene si patrule la sol

03:50, 12.04.2024 - Fortele Aeriene peruane anunta joi ca au pierdut comunicatiile cu un avion de lupta de tip Mirage 2000 care efectua un antrenament la joasa altitudine in sudul Peru si ordona o ancheta in vederea stabilirii ”cauzelor accidentului”, relateaza Reuters, citat de news.ro.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

MApN:Misiune de cautare si interventie in Marea Neagra asupra unei posibile mine marine

12:10, 07.03.2024 - Nr. 537 martie 2024 Misiune de cautare si interventie in Marea Neagra asupra unei posibile mine marine Joi, 7 martie, Dragorul maritim 30 "Sublocotenent Alexandru Axente", o echipa de scafandri de lupta EOD din cadrul Fortelor Navale Romane, specializata in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor…

Dacia Spring s-a prabușit pe cea mai mare piața a sa. Dacia, depașita de rivali

07:55, 04.03.2024 - Dacia Spring s-a prabușit pe cea mai mare piața a sa. Dacia, depașita de rivali Vanzarile marcii Dacia pe cea mai mare piața a sa, Franța, au intrat in declin, in luna februarie, odata cu raportarea la luni foarte bune din 2023. Anul trecut, Dacia inregistra unul dintre cele mai performante rezultate…


Ce parere ai despre aceasta stire?