Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt cei doi antreprenori din spatele startup-ului Tokhit, aplicație mobilă de tip rețea socială, care spun că au atras o finanțare de 100 milioane de dolari / Investitorul, o „companie globală” din Cluj controlată de un cancelar al unei loje masonic

Publicat:

Continue reading Cine sunt cei doi antreprenori din spatele startup-ului Tokhit, aplicație mobila de tip rețea sociala, care spun ca au atras o finanțare de 100 milioane de dolari / Investitorul, o „companie globala” din Cluj controlata de un cancelar al unei loje masonice at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.

Profit.ro: Sonaca investește 38 milioane euro la Cluj pentru contractul Airbus, cel mai mare din istorie, cu nou ajutor de stat. Posibil acord și pe F-35 Lockheed Martin. Belgienii vor produce in Romania și piese de taxi aerian pentru americani

11:10, 12.04.2024 - Continue reading Profit.ro: Sonaca investește 38 milioane euro la Cluj pentru contractul Airbus, cel mai mare din istorie, cu nou ajutor de stat. Posibil acord și pe F-35 Lockheed Martin. Belgienii vor produce in Romania și piese de taxi aerian pentru americani at Info real.

CJC aloca 1.5 milioane de lei, finantare nerambursabila pentru proiectele non-profit din zona sociala si de sanatate. Pana cand pot fi depuse solicitarile?

12:50, 02.04.2024 - Consiliul Judetean Constanta acorda finantari nerambursabile in baza Legii nr.350 2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general pe anul 2024, conform Hotararii Consiliului Judetean nr. 14 din 08.02.2024 pentru domeniul social…

Cea mai mare companie de software listata la Bursa de Valori București, din Cluj, vrea o cifra de afaceri de o suta de milioane de euro in acest an și profit de zece milioane de euro, profit sub 2023

12:11, 01.04.2024 - Continue reading Cea mai mare companie de software listata la Bursa de Valori București, din Cluj, vrea o cifra de afaceri de o suta de milioane de euro in acest an și profit de zece milioane de euro, profit sub 2023 at Info real.

„Nu va mai ia nimeni in serios”. Casa Aurarului, scoasa la vanzare de aproape un an, antreprenori agasați de „oferta unica de 2 milioane de euro”

17:35, 27.03.2024 - Casa Aurarului, un monument istoric, din secolul al XVIII-lea, din Cluj, a fost scoasa la vanzare de aproape un an. In condițiile in care proprietarul nu a reușit sa o vanda la prețul exorbitant de 2 milioane de euro, un agent imobiliar a apelat la o strategie de „marketing” care i-a enervat pe membrii…

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania

11:10, 01.03.2024 - Continue reading Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania at Info real.

Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari

13:11, 19.02.2024 - Continue reading Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?