Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este tatăl copilului Danielei Crudu. Primele imagini cu iubitul fostei asistente TV

Publicat:

, in varsta de 33 de ani, este insarcinata. Fosta asistenta TV a pastrat discreția in legatura cu relația ei, care dureaza deja de un an. a anunțat ca este insarcinata, insa nu a spus nimic despre tatal copilului. De un an, fosta asistenta de la „Un show pacatos” traiește o poveste discreta de dragoste alaturi de un barbat mai tanar decat ea. Iubitul brunetei are 27 de ani și machedon, potrivit Spynews. Deși exista o diferența de 6 ani intre ei, varsta nu a fost un impediment in relația lor. In presa au aparut deja primele imagini cu și iubitul ei (Vezi…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enzo de la Chefi la Cuțite se casatorește! Primele imagini de la evenimentul special in viata nepotului lui Joshua Castellano/ PAPARAZZI

16:35, 26.05.2024 - Azi este o zi mare pentru nepotul lui Joshua Castellano! Enzo de la Chefi la cuțite se casatorește cu aleasa inimii sale iar Spynews.ro are primele imagini de la marele eveniment. Mirii au ajuns la lacașul de cult, locul unde va avea loc cununia religioasa, iar totul este perfect, de la decor la ținute.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?