Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Radu, iubitul Dianei Bulimar. S-au mutat împreună după 2 luni de relație

Publicat:

Fosta gimnasta a gasit fericirea in brațele unul tanar pe nume Radu. Dupa doar doua luni de relație, fosta sportiva s-a mutat impreuna cu noul iubit, care a cucerit-o din prima clipa. Afla cine este barbatul care a convis-o pe blondina sa fac un pas atat de important!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dovada incontesabila ca Madalin, baiatul mort in Olt, nu mai avea o relație cu Narcisa. Ce i-a spus, cand a incercat sa se desparta de el: ”O sa ințelegi...” / FOTO

15:01, 19.04.2024 - Narcisa a pus punct specualțiilor ca l-ar fi inșelat pe Madalin! Fosta iubita a tanarului care a murit in timp ce l-ar fi urmarit cu mașina pe presupusul amant al acesteia a demonstrat ca a incercat sa se desparta de el inainte sa moara! Narcisa a fost dur criticați dupa accident, iar acum incearca…

Andreea Raicu, despre motivul pentru care nu are o relatie. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Libera! Nu vreau sa supar pe nimeni”

13:06, 21.03.2024 - Fosta prezentatoare TV nu este implicata in nicio relație amoroasa la momentul actual, fapt ce a starnit unele curiozitați in spațiul public. Frumoasa vedeta a dezvaluit ca, dupa multe provocari, a reușit sa se regaseasca. De ce Andreea Raicu nu are iubit, de fapt. Foto Andreea Raicu sta departe de…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…


Ce parere ai despre aceasta stire?