Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Mioara de la Vărbilău. Povestea acordeonistei din Taraful de la Vărbilău

Publicat:

Mioara de la Varbilau este cea care conduce unul dintre cele mai de succes tarafuri de lautari din Romania. Deși are 74 de ani, femeia reușește sa iși surprinda publicul de fiecare data și spune ca nu poate renunța la pasiunea sa nici la varsta a treia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Mioara” delapidata: Mascații au descins cu percheziții in Romania. Bunuri de 1,5 mil. euro, sub sechestru

12:50, 26.04.2024 - Operațiune comuna a ofițerilor CNA și ofițerilor din Romania a fost desfașurata dintr-un dosar de spalare de bani, rezultat dintr-o insușire istorica a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut in cadrul societații pe acțiuni „Mioara” din mun. Balți.

PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE

09:35, 16.04.2024 - Cei mai mari producatori de petrol din Uniunea Europeana au fost, in 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) si Romania... The post PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE first appeared on Informatia Zilei .

Horticultura SA, in pierdere in primele luni de la preluarea a doua cimitire din Timișoara. Explicațiile companiei

14:10, 03.04.2024 - Roxana Iliescu, consiliera locala PRO Romania la Timișoara, atrage atenția ca, in primele cinci luni de cand a preluat activitatea de administrare a cimitirelor din Calea Șagului și de pe Rusu Șirianu, societatea Horticultura a ieșit pe pierdere. Reprezentanții societații nu neaga acest lucru, dar dau…

Biroul Electoral Central admite protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta AUR

09:20, 23.03.2024 - Biroul Electoral Central admite protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta AUR. Biroul Electoral Central admite protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta AUR.In sedinta de vineri, BEC pentru alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 si pentru…

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Breaking - Perchezitii EPPO in Bucuresti, Iasi, Vaslui si Ilfov intr-un dosar de fraude europene in IT

16:00, 01.02.2024 - Sapte perchezitii domiciliare au fost efectuate, la solicitarea Parchetului European (EPPO), in mai multe locatii, in cadrul unei anchete privind o frauda de doua milioane de euro care implica proiecte IT.Potrivit unui comunicat al EPPO, doua persoane au fost retinute, inclusiv principalul suspect,…


Ce parere ai despre aceasta stire?