Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine e Alex Bobicioiu, noul iubit al Siminei Loica. Cei doi și-au asumat relația, după ce ea s-a despărțit de Alex Zănoagă

Publicat:

Dupa numeroase speculații cum ca ar avea o relație cu cel mai pun prieten al fostului ei partener, iata ca in sfarșit și-au asumat povestea de iubire. și formeaza un cuplu. Cine e, de fapt, noul barbat din viața Siminei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

6 cupluri faimoase din Romania de care sigur ai uitat. De ce s-au desparțit deși s-au iubit la nebunie

13:40, 15.03.2024 - In lumea showbizului romanesc, dragostea și celebritatea se impletesc adesea intr-o poveste stralucitoare, dar uneori efemera. De-a lungul anilor, numeroase cupluri celebre din Romania au captivat imaginația publicului cu povestea lor de iubire, doar pentru ca apoi sa se desparta in mod surprinzator.…

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

Xtra Night Show. Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? De ce s-au desparțit cei doi, de fapt: „Am mintea...” / VIDEO

10:20, 09.03.2024 - Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? In exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars, Alex Bobicioiu a facut declarații cu privire la acest subiect. Iata de ce s-au desparțit cei doi, de fapt!

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

De ce s-au desparțit Florin Ristei și Naomi Hedman. Artistul a spus tot

13:40, 19.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit la finalul anului trecut. Cei doi au preferat sa nu abordeze acest subiect in public, pana acum, cand artistul a facut primele declarații in legatura cu desparțirea. Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit Florin și Naomi s-au intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?