Chipsurile sunt toxice și cresc riscul de cancer! Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi îți explică de ce
Publicat:Tentanțiile alimentare sunt multe și, deseori, cedam in fața lor. Evident, ca, din cand in cand, ne este permisa cate o mica placere, insa cand acest lucru devine un stil de viața, iar excepția se...
Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…
Sursa articol: jurnalul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Tatuajele cresc riscul de cancer de sange. Un recent studiu sugereaza ca și suprafața conteaza
16:01, 29.05.2024 - La studiul publicat in eClinicalMedicine au participat 11.905 de persoane, care au raspuns unui chestionar despre factorii stilului de viața, pentru a determina daca au fost tatuați, scrie doctorulzilei.ro.Riscul asociat cu expunerea la tatuaje pare a fi cel mai mare pentru limfomul difuz cu celule…
Tatuajele cresc riscul de cancer
06:45, 29.05.2024 - Tatuajele, o forma de arta corporala și de exprimare a personalitații, au devenit tot mai populare in Europa, in ultimii ani, chiar daca efectele pe termen lung ale acestora asupra sanatații nu prea au fost cercetate pana acum. In primul studiu mar
Nopțile toride cresc semnificativ riscul de accident vascular cerebral
07:45, 23.05.2024 - Schimbarile climatice din ultimele decenii au ca rezultat tot mai multe fenomene meteorologice extreme, printre acestea regasindu-se și nopțile extrem de calde, așa-numitele „nopți tropicale”. Un nou studiu, realizat de un grup de oameni de știința german
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani
07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.
Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur
12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.
Joburile de rutina cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demența cu 37%, potrivit unui studiu
08:26, 18.04.2024 - Conform unui nou studiu, activitatea intensa a creierului la locul de munca ar putea da roade nu numai in ceea ce privește avansarea in cariera, ci ar putea, de asemenea, sa protejeze cogniția și sa contribuie la prevenirea demenței pe masura ce inaintezi in varsta.
Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticați cu tuberculoza
15:00, 30.03.2024 - In cazul copiilor cu varste pana la pana cinci ani, diagnosticați cu tuberculoza, riscul de deces este mare, avertizeaza medicul Beatrice Mahler. Copiii iau tuberculoza de la adulți ”Copiii nu sunt contagioși intre ei. Copiii iau tuberculoza de la adulți. De regula, un copil care are tuberculoza a…
STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții
06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…