Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chipsurile sunt toxice și cresc riscul de cancer! Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi îți explică de ce

Publicat:

Tentanțiile alimentare sunt multe și, deseori, cedam in fața lor. Evident, ca, din cand in cand, ne este permisa cate o mica placere, insa cand acest lucru devine un stil de viața, iar excepția se...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatuajele cresc riscul de cancer de sange. Un recent studiu sugereaza ca și suprafața conteaza

16:01, 29.05.2024 - La studiul publicat in  eClinicalMedicine au participat 11.905 de persoane, care au raspuns unui chestionar despre factorii stilului de viața, pentru a determina daca au fost tatuați, scrie doctorulzilei.ro.Riscul asociat cu expunerea la tatuaje pare a fi cel mai mare pentru limfomul difuz cu celule…

Tatuajele cresc riscul de cancer

06:45, 29.05.2024 - ​​​​​​​Tatuajele, o forma de arta corporala și de exprimare a personalitații, au devenit tot mai populare in Europa, in ultimii ani, chiar daca efectele pe termen lung ale acestora asupra sanatații nu prea au fost cercetate pana acum. In primul studiu mar

Nopțile toride cresc semnificativ riscul de accident vascular cerebral

07:45, 23.05.2024 - Schimbarile climatice din ultimele decenii au ca rezultat tot mai multe fenomene meteorologice extreme, printre acestea regasindu-se și nopțile extrem de calde, așa-numitele „nopți tropicale”. Un nou studiu, realizat de un grup de oameni de știința german

Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani

07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Joburile de rutina cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demența cu 37%, potrivit unui studiu

08:26, 18.04.2024 - Conform unui nou studiu, activitatea intensa a creierului la locul de munca ar putea da roade nu numai in ceea ce privește avansarea in cariera, ci ar putea, de asemenea, sa protejeze cogniția și sa contribuie la prevenirea demenței pe masura ce inaintezi in varsta.

Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticați cu tuberculoza

15:00, 30.03.2024 - In cazul copiilor cu varste pana la pana cinci ani, diagnosticați cu tuberculoza, riscul de deces este mare, avertizeaza medicul Beatrice Mahler. Copiii iau tuberculoza de la adulți ”Copiii  nu sunt contagioși intre ei. Copiii iau tuberculoza de la adulți. De regula, un copil care are tuberculoza a…

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…


Ce parere ai despre aceasta stire?