Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China şi SUA, tot mai aproape de o ÎNCLEŞTARE 1:1. Ce i-au făcut asiaticii unui distrugător american

Publicat:

China pretinde ca a „alungat” un distrugator american, ce ar fi patruns ilegal in apele sale teritoriale. Episodul s-a petrecut miercuri, in apropiere de , in de Sud. SUA desfasoara des operatiuni privind libertatea de navigatie in de Sud, contestand restrictiile cu privire la traversarile inofensive impuse de China si […] The post China si SUA, tot mai aproape de o INCLESTARE 1:1. Ce i-au facut asiaticii unui distrugator american first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Balanța de pe campul de lupta din Ucraina, inclinata in favoarea Rusiei. Este puțin probabil ca razboiul „sa se incheie curand", susține spionajul american

07:51, 03.05.2024 - China a contribuit la schimbarea dinamicii de pe campul de lupta din Ucraina in favoarea Rusiei, punandu-i la dispoziție componente și alte materiale necesare pentru a-și susține industria de aparare.

China ridica tonul, Filipine intarește prezența americana și japoneza in Marea Chinei de Sud. China la zi

07:05, 16.04.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a unui articol publicat recent, relevant in ințelegerea perspectivei chineze cu privire la adoptarea „Proiectului de lege privind zona maritima” de catre Filipine.

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Un amiral american avertizeaza ca fierbe Marea Chinei de Sud: Beijingul incearca sa caștige spațiu prin forța

22:11, 09.04.2024 - Acțiunile in Marea Chinei de Sud au fost ”un exemplu de incercare a Beijingului de a caștiga spațiu teritorial prin forța și au destabilizat regiunea”, a declarat marți un amiral american de rang inalt, noteaza Mediafax.

Marea Chinei de Sud – viitorul punct de fierbere ale planetei? China la zi

07:05, 20.03.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a doua articole publicate recent de Global Times, cu privire la intensificarea tensiunilor in ceea ce privește disputa Marii Chinei de Sud.

Tensiunile escaladeaza in Asia. China acuza Filipine ca a ignorat acordul privind Marea Chinei de Sud

04:46, 14.03.2024 - Autoritațile din China susțin ca Filipine a ignorat acordul privitor la Marea Chinei de Sud. Acuzația va duce la o creștere a tensiunile dintre cele doua țari cresc. Marea Chinei de Sud se afla in centrul unei dispute teritoriale intre China, Filipine și alte țari. Chinezii spun ca filipinezii au…

China susține ca a luat masuri de control dupa „intruziunea” unor ambarcațiuni filipineze

08:05, 05.03.2024 - Paza de coasta chineza a anunțat marți ca a luat „masuri de control” cu privire la ceea ce a calificat drept o „intruziune" a navelor filipineze in preajma unui recif disputat in Marea Chinei de Sud, relateaza AFP.

Alarma ecologica: O cincime din speciile de pești din fluviul Mekong, in pericol de dispariție (raport)

12:35, 04.03.2024 - Dezvoltarea nesustenabila ameninta sanatatea si diversitatea populatiilor de pesti din fluviul Mekong, iar o cincime din speciile de pesti care traiesc in principala artera a Asiei de Sud-Est se confrunta cu extinctia, a avertizat luni un raport realizat de organizatii ecologiste, potrivit Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?