Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China pune NATO în șah: Alianța Nord-Atlantică îngrijorată de ascensiunea Beijingului VIDEO

Publicat:

modifica prioritatile Aliantei Nord-Atlantice, a afirmat vineri, la Editia speciala a Conferintei pentru Securitate de la Munchen, secretarul general NATO, , pledand pentru apararea ordinii internationale, potrivit Agerpres.

" este o problema definitorie pentru comunitatea transatlantica, cu potentiale consecinte pentru securitatea noastra, pentru prosperitatea noastra si pentru modul nostru de viata", a declarat , conform agentiei Reuters.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a intampinat pe la sosirea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a promis lui Viktor Orban „o calatorie de aur” și multe investiții. Ce așteapta China de la Ungaria

20:20, 10.05.2024 - Ungaria și China au semnat 18 acorduri in timpul vizitei la Budapesta a președintelui Xi Jinping, un summit care a consolidat relațiile bilaterale și rolul Beijingului de investitor de top in statul central-european, scriu Reuters și AFP. In același timp, Xi Jinping a cerut Ungariei, care va deține…

Acord in cadrul NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

19:35, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in NATO pentru trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

18:45, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Jens Stoltenberg afirma ca NATO „lucreaza” la trimiterea de rachete antiaeriene in Ucraina

20:11, 18.04.2024 - NATO lucreaza la trimiterea mai multor sisteme antiaeriene in Ucraina, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, ca raspuns la solicitarile de ajutor ale Kievului in fata raidurilor rusesti, relateaza Reuters.

Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, expulzat din sediul NATO

18:50, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

China se declara „profund ingrijorata” de ancheta SUA privind importurile de mașini chinezești

14:01, 04.03.2024 - China este „profund ingrijorata” de ancheta oficiala declanșata de Statele Unite privind importurile de mașini chinezești in condițiile in care Washingtonul se teme ca tehnologiile acestora pot fi folosite in activitați de culegere de informații, relateaza Reuters.

Paralelele periculoase intre ambițiile lui Vladimir Putin in Ucraina și pretențiile lui Xi Jinping asupra Taiwanului – Analiza CNN

14:50, 27.02.2024 - „Putin și Xi Jinping sunt asemanatori”, a constatat fosta purtatoare de cuvant a președintelui Taiwanului, Kolas Yotaka, dupa recentul interviu acordat de președintele rus jurnalistului Tucker Carlson, scrie corespondentul CNN Will Ripley intr-o analiza despre justificarile lui Vladimir Putin pentru…

Razboi in Ucraina, ziua 724: Fortele ucrainene se retrag de la Avdiivka pentru a evita incercuirea, spune seful armatei

10:41, 18.02.2024 - UPDATE 20:50 - Noi fragmente de drona, asemanatoare celei de tip "Gherani-2", au fost gasite sambata in zona de frontiera moldo-ucraineana, a indicat Politia de frontiera a Republicii Moldova, citata de NewsMaker si Deschide.md.Fragmentele au fost gasite pe un camp din apropierea localitatii Etulia…


Ce parere ai despre aceasta stire?