Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China își construiește propria stație spațială

Publicat:

China va incepe sa isi construiasca propria statie spatiala, ce va fi locuita in permanenta de un echipaj uman, in anul 2019, dupa ce a reusit de curand o misiune de realimentare cu carburant a unui laborator spatial, pe orbita, cu ajutorul unui vehicul de tip cargo, denumit Tianzhou-1, au anuntat vineri oficialii chinezi care coordoneaza acest proiect spatial.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a lansat o misiune spațiala pe fața intunecata a Lunii. SUA avertizeaza ca „programul spatial civil e de fapt un program militar”

15:55, 03.05.2024 - China a lansat vineri o sonda pentru a colecta esantioane de pe fata ascunsa a Lunii, o premiera mondiala, care ar reprezenta o mare reusita pentru ambitiosul program spatial al acestei tari, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

China trimite un echipaj de trei oameni catre stația sa spațiala

08:55, 25.04.2024 - China lanseaza joi o racheta Long March 2F care va trimite un echipaj de trei „taikonauți” catre stația spațiala Tiangong care este funcționala din 2021. Calatoria va dura șapte ore, iar echipajul are o misiune de șase luni.

China va trimite va trimite un nou echipaj catre statia sa spatiala

19:35, 24.04.2024 - China va trimite joi seara un nou echipaj pe statia spatiala Tiangong, a anuntat agentia spatiala chineza, aceasta fiind cea mai noua misiune din cadrul unui program care vizeaza trimiterea de astronauti pe Luna pina in 2030, transmite AFP. Misiunea spatiala Shenzhou-18, cu trei astronauti la bord,…

Investitorii au ales din propria inițiativa China

17:06, 19.04.2024 - La inființarea companiei noastre știam ca China este una dintre piețele globale de elita și ca trebuie sa ne intrebam cand, nu daca sa intram pe aceasta piața, a declarat Hutch Hutchison, co-fondatorul marcii britanice de telefonie mobila de lux XOR UK, adaugand ca s-au facut pregatiri pentru intrarea…

Occidentul e mototol: Rusia construiește noi rute comerciale in Asia pentru a slabi sancțiunile

15:36, 18.04.2024 - Rusia iși extinde doua noi coridoare de transport menite sa lege Asia de Europa, slabind sancțiunile impuse de Occident, in timp ce turbulențele din Orientul Mijlociu perturba comerțul mondial. Rețelele de transport maritim și feroviar prin Iran și un pasaj maritim in Arctica ar putea consolida pivotul…

O stație spațiala finanțata de NASA a testat sistemul critic de susținere a vieții pe orbita joasa a Pamantului

21:05, 21.03.2024 - O stație spațiala finanțata de NASA a testat sistemul critic de susținere a vieții pe orbita joasa a Pamantului O stație spațiala comerciala finanțata de NASA, Orbital Reef a companiei Blue Origin, a finalizat recent testele de etapa pentru sistemul sau critic de susținere a vieții, ca parte a eforturilor…

Amiral american: China iși construiește armata la „o scara nemaivazuta” și poate invada Taiwanul pana in 2027

15:20, 21.03.2024 - Consolidarea rapida a armatei chineze este mai extinsa decat orice s-a vazut de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, ceea ce inseamna ca China este pe drumul cel bun pentru obiectivul sau din 2027 de a fi pregatita pentru o invazie a Taiwanului, a declarat amiralul John Aquilino.

Furie in China: SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru guvernul american

18:55, 18.03.2024 - China i-a acuzat duminica pe americani ca ameninta securitatea globala, la cateva zile dupa ce Reuters a dezvaluit ca SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru o agentie americana de informatii, NRO, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?