Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China avertizează SUA! Beijingul va lua „măsuri puternice”, în cazul în care Pelosi vizitează Taiwanul!

Publicat:

Reacție furioasa de la Beijing fața de o posibila vizita in Taiwan, luna viitoare, a șefei Camerei Reprezentanților din SUA. a avertizat marți ca va lua „masuri de forța” daca președintele Camerei Reprezentanților din SUA, , va vizita Taiwanul, dupa ce a a afirmat ca aceasta va merge luna viitoare […] The post China avertizeaza SUA! Beijingul va lua „masuri puternice”, in cazul in care Pelosi viziteaza Taiwanul! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza China ca va trebui sa dea socoteala daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina

08:56, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP, potrivit…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Masuri in cazul copilului ținut sclav de parinți. Reacție revoltatoare a primarului: Ce se intampla dupa ora 4 se intampla dupa ora 4

09:26, 04.04.2024 - S-au luat primele masuri in cazul baiatului care a fost sclavul propriei familii. Parinții au fost arestați la domiciliu, iar viceprimarul care deținea una dintre stanele la care baiatul era supus muncilor grele a fost reținut.

Reacția Chinei dupa ce SUA s-au angajat sa susțina Filipine in cazul unei dispute in Marea Chinei de Sud

12:15, 19.03.2024 - China a susținut marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

China preseaza Taiwanul prin exerciții de patrulare in apropierea insulei

01:10, 12.03.2024 - Principalul oficial de securitate din Taiwan a declarat luni, in parlamentul din Taipei, ca Beijingul efectueaza patrulari de pregatire pentru lupta in apropierea insulei la 7-10 zile, in medie.

Trump se razgandeste si se pronunta impotriva unei interziceri a TikTok in SUA, asa cum a facut in 2020 si cum vrea Biden in prezent. El ataca Facebook, dupa o intalnire cu un donator al republicanilor, Jeff Yass, care detine o parte din TikTok

20:56, 11.03.2024 - ”Ceea ce nu-mi place este ca, fara TikTok, veti ingrasa Facebook, care este pentru mine un inamic al poporului, la fel ca alte mediae”,declara intr-un interviu acordat postul CNBC singurul candidat in cursa la investitura republicana in scrutinul prezidentiale prevazut la 5 noiembrie. “Without TikTok,…


Ce parere ai despre aceasta stire?