Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chifu, despre marii duşmani ai regimului Putin: coronavirusul şi preţul petrolului zdruncină temelia sistemului

Publicat:

se afla in cea mai ciudata situatie acum, dupa lansarea crizei de coronavirus pe care a vrut sa o valorifice ca imagine, avantaje politice, economice si de pozitionare internationala, cu suita de instrumente ale razboiului informational.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nebunia s-a declanșat pe burse, dupa ce Israelul a atacat Iranul: Prețul petrolului a luat-o razna

09:55, 19.04.2024 - Actiunile si obligatiunile asiatice au scazut vineri, in timp ce monedele de refugiu, aurul si titeiul au crescut, dupa stirile ca Israelul a atacat Iranul, intensificand ingrijorarile cu privire la un conflict regional mai amplu care ar putea pune in pericol aprovizionarea cu petrol, transmite Reuters.

Prețul petrolului nu a luat foc, dar spaimele nu s-au stins. Conflictul Iran-Israel arde la buzunar

06:26, 18.04.2024 - Pentru prima data in ultimele trei luni prețul petrolului a depașit in aprilie pragul de 90 dolari/baril,conflictul in prag de explozie din Orientul Apropiat fiind cauza principala a creșterii cotațiilor la contractele de livrare.

Prețurile petrolului au bubuit: atacurile Ucrainei provoaca haos in piețele internaționale

08:55, 20.03.2024 - Preturile petrolului au urcat marti la maxime ale mai multor luni, pentru a doua sesiune consecutiva, in timp ce traderii au evaluat modul in care recentele atacuri ale Ucrainei asupra rafinariilor rusesti ar afecta livrarile globale de petrol, transmite Reuters, informeaza News.ro. Contractele futures…

Așa-zisele „alegeri“ nu vor aduce vreo schimbare in Rusia, dar infrangerea lui Putin in Ucraina da

23:35, 15.03.2024 - Alegerile prezidențiale din Federația Rusa nu vor declanșa nici o schimbare in țara, dar infrangerea armatei ruse pe frontul din Ucraina da, susține istroicul britanic Timothy Garton Ash , in „The Guardian“.

Preturile petrolului au crescut, joi, cu 1,7%, pe fondul celor mai recente prognoze AIE cu privire la cerere

09:05, 15.03.2024 - Preturile petrolului au crescut joi cu 1,7% deoarece Agentia Internationala pentru Energie (AIE) a anticipat o piata cu o oferta mai stransa in 2024 si si-a marit estimarea cu privire la cresterea cererii de petrol in acest an, transmite agenția Reuters, citata de News.ro. Contractele futures pentru…

Preturile petrolului au crescut joi cu 1,7%, sustinute de estimarile AIE privind o oferta stransa in 2024

06:55, 15.03.2024 - Contractele futures pentru titeiul Brent pentru luna mai au crescut cu 1,45 dolari, sau cu 1,7%, la 85,48 dolari pe baril, dupa ce in timpul tranzactiilor au atins un maxim de 85,53 dolari, cel mai mare de la inceputul lunii noiembrie. Pretul titeiului american West Texas Intermediate (WTI) pentru aprilie…

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

Ambasadorul rus la ONU acuza Occidentul ca „s-a grabit sa afirme ca moartea lui Navalnii este responsabilitatea regimului Putin”

09:16, 20.02.2024 - Ambasadorul Rusiei la ONU a acuzat tarile occidentale de politizarea mortii dizidentului rus Alexei Navalnii. Vasili Nebenzia a declarat ca ancheta privind moartea lui Navalnii „nu s-a incheiat inca” si ca „cauza exacta a mortii” nu a fost dezvaluita.


Ce parere ai despre aceasta stire?