Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chifle pufoase cu ricotta

Publicat:

Aceste pufoase si delicioase chifle cu ricotta sunt excelente simple sau pentru sandvisuri pline de gust. De la inceput va spun ca aluatul poate sa va sperie putin, are o consistenta lipicioasa dupa ce adaugam ricotta si poate din aceasta cauza este posibil sa fim tentati sa adaugam mai multa faina. Nu vom face acest lucru daca vrem sa obtinem niste chifle cu ricotta cu adevarat pufoase. Cu grija le dam o forma rotunda, le asezam in tava si dupa ce dospesc, le coacem. Reteta chiflelor cu ricotta ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Rețeta de la manastire pentru laptele auriu, remediul antic impotriva racelii, insomniei și problemelor pielii

13:45, 16.04.2024 -  Aceasta bautura minune, preparata cu ingrediente naturale, este recomandata nu doar pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, dar și pentru cei care iși doresc un somn liniștit sau o piele sanatoasa și stralucitoare. Preparatul este ușor de realizat acasa și poate fi folosit cu incredere…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Rețeta de gogoși pufoase umplute cu ciocolata a lui Chef Joseph Hadad. Trebuie neaparat sa o incerci

19:55, 05.02.2024 - Aceasta rețeta de gogoși de ciocolata de casa este un rasfaț dulce pe care intreaga ta familie o va indragi. Daca respecți toți pașii vei vedea ca vor ieși pufoase și gustoase. Suplimentate cu o glazura de ciocolata sau cu zahar pudra, aceste gogoși sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare dulce…

Cuvinte cheie:

reteta adaugam pufoase ricotta

Ce parere ai despre aceasta stire?