Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chiellini va absenta şase luni după accidentarea suferită la genunchi

Publicat:

Fundasul echipei Juventus, , va lipsi de pe gazon sase luni, dupa ce a fost operat la genunchi, informeaza lefigaro.fr.

Internationalul italian a suferit, marti, o interventie chirugicala la genunchiul drept, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incruicisat anterior, la un antrenament.

In varsta de 35 de ani, Chiellini este la Juventus din 2005 si mai are contract cu "" pana in vara anului 2020.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mijlocasul Guendouzi, in lotul lui Lazio pentru returul cu Juventus din semifinalele Cupei Italiei

17:55, 22.04.2024 - Internationalul francez Matteo Guendouzi a revenit marti in lotul convocat de antrenorul lui Lazio, Igor Tudor, pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei Italiei impotriva lui Juventus, de marti seara, scrie AFP.

Serie A: Cagliari vs Juventus - „Batrana Doamna”, favorita in Sardinia

09:30, 19.04.2024 - Cagliari - Juventus, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 19 aprilie, de la ora 21:45, pe Sardegna Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Reacția președintelui CCA dupa accidentarea horror suferita de Luca Mihai

19:00, 15.04.2024 - Dupa grava accidentare suferita de internaționalul roman de tineret Luca Mihai in partida Dinamo – Politehnica Iași (1-0), ca urmare a unei intrari „criminale” a fundașului dinamovist Homawoo, sancționata de arbitrul Ovidiu Hațegan cu un simplu cartonaș galben, președintele CCA, Kyros Vassaras, a avut…

FRF, gest neașteptat dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai in meciul dintre Dinamo și Poli Iași

13:50, 15.04.2024 - Duelul din etapa cu numarul 4 a play-out-ului SuperLigii Romaniei, dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), a fost umbrit de accidentarea grava a fotbalistului Luca Mihai, care a fost transportat de urgența la spital dupa ce a fost lovit de Josue Homawoo.

Cupa Italiei: Juventus vs Lazio - Ora revansei pentru „Batrana Doamna”

10:30, 02.04.2024 - Juventus - Lazio, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.

Verdictul in cazul lui Vasile Mogoș, dupa comoția suferita cu Irlanda de Nord

12:35, 23.03.2024 - Accdentat in minutul 41 al meciului dintre Romania și Irlanda de Nord, 1-1, fundașul Vasile Mogoș (31 ani) a reușit sa termine pe teren prima repriza, deși fusese lovit direct in cap de Spencer, la o faza in careul oaspeților. Fundașul dreapta de la CFR Cluj a primit ingrijiri la marginea terenului,…

„Țeapa” cu fundașul mult așteptat de Dinamo. Unde a ajuns internaționalul sarb

21:55, 15.02.2024 - Fundașul sarb Marko Mijailovic, așteptat la Dinamo inca din week-end-ul trecut, a ales sa semneze in cele din urma cu Spartak Subotica. La Dinamo, Marko Mijailovic trebuia sa-l inlocuiasca in defensiva pe brazilianul Lucas Alves, plecat in Vietnam. Fundașul sarb in varsta de 27 de ani era așteptat la…

Detalii despre accidentarea la glezna suferita de Kylian Mbappe

21:25, 08.02.2024 - Primele examinari privind accidentarea lui Kylian Mbappe, lovit la glezna in timpul meciului lui PSG cu Brest (3-1) din optimile Cupei Frantei, nu indica leziuni grave, a declarat joi, pentru AFP, o sursa apropiata gruparii pariziene.


Ce parere ai despre aceasta stire?