Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chelsea joacă acasă cu FC Basel returul semifinalelor Ligii Europei

Publicat:

Chelsea va incerca astazi sa se califice al doilea an la rand intr-o finala europeana. Castigatoarea Ligii Campionilor va intalni la Londra FC Basel, in returul semifinalelor Ligii Europei. In cealalta semifinala, Benfica joaca acasa cu Fenerbahce.

Elevii lui ar putea obtine calificarea in ultimul act al competitiei chiar pe , dupa un rezultat confortabil in tur. In primul meci din semifinale, Chelsea a invins in deplasare FC Basel cu 2-1.

Marea absenta a "aristocratior" va fi , care este suspendat dupa ce a primit cate un cartonas…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.

MAE turc confirma ca Turcia il sustine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

19:16, 29.04.2024 - Turcia il sustine pe premierul olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO, a declarat luni, pentru AFP, purtatorul de cuvant al Ministerului turc de Externe.

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia il sustine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

16:55, 29.04.2024 - Ministerul turc de Externe a confirmat ca Turcia il susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO dupa Jens Stoltenberg. “Am anuntat-o astazi la Bruxelles”, unde se afla sediul NATO, a declarat purtatorul de cuvant al MAE turc, la trei zile dupa o intalnire…

Premier League: Chelsea vs Everton - Londonezii, ultima sansa pentru Europa

07:40, 15.04.2024 - Chelsea - Everton, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

#citesteDobrogea: Postul de Ramadan al elevilor Seminarului Musulman din Medgidia in 1942

17:10, 09.04.2024 - Elevii seminaristi se incadrau in marele post al musulmanilor, timp de o luna de zile, perioada in care se rugau si posteau dupa regulile traditionale ale credintei islamice. In anul 1942 directorul Seminarului Musulman din Medgidia, profesorul Mircea Dragomirescu si subdirectorul de studii musulmane…

Premier League: Chelsea vs Manchester United - Derby-ul marilor dezamagiri

08:25, 04.04.2024 - Chelsea - Manchester United, meci contand pentru etapa a 31-a din Premier League, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 22:15, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

UPDATE – Alegeri in Turcia: Voturile principalului partid de opoziție depașesc partidul de guvernamant

22:35, 31.03.2024 - Este pentru prima data dupa ‘89 cand CHP se pregatește sa caștige alegerile. Conform rezultatelor de pana acum, AKP pierde toate primele cele mai mari cinci orașe IstanbulAnkaraIzmirBursaAdana (masiv in primele doua dintre ele), in special datorita votului coplesitor al kurzilor, ei alegand un vot util…

Premier League: Chelsea vs Newcastle - Duelul marilor dezamagiri

10:35, 11.03.2024 - Chelsea - Newcastle, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 11 martie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?