Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Certificatul digital Covid-19 al UE, prelungit până la 30 iunie 2023

Publicat:

si statele membre au convenit luni sa prelungeasca cu un an, pana la 30 iunie 2023, regulamentul privind certificatul digital COVID-19 al UE pentru calatoriile in interiorul Uniunii, chiar daca multe state membre au incetat sa il mai solicite la intrarea pe teritoriul lor. Legislatorii europeni vor sa se asigure insa ca cetatenii […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Funcțiile-cheie in cadrul UE, o miza importanta a alegerilor europene

07:15, 08.05.2024 - A mai ramas o luna pana la alegerile pentru Parlamentul European. Ba chiar mai puțin, daca avem in vedere ca Țarile de Jos vor da startul pe 6 iunie. In Irlanda, votul va avea luc pe 7 iunie, in timp ce majoritatea tarilor membre, inclusiv Romania, organizeaza scrutinul in 9 iunie. Una dintre mizele…

datoria statului a crescut puternic/ Un nou nivel record

10:50, 01.05.2024 - Datoria publica a Romaniei a crescut puternic in luna februarie, cu circa 40 de miliarde de lei, de la 801,69 miliarde lei in ianuarie la 841,29 miliarde lei, potrivit datelor analizate de Profit.ro, relateaza News.ro. Cresterea rapida a datoriei la inceputul anului are loc ca urmare a strategiei Finantelor…

„Dreptul la reparare” – s-a votat Directiva!

16:15, 23.04.2024 - Parlamentul European a adoptat marți directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei impotriva și 14 abțineri. Normele clarifica obligațiile producatorilor de a repara bunurile și incurajeaza consumatorii sa prelungeasca ciclul de viața al produselor…

'Propovaduitorul' apocalipsei Covid iși rateaza din fașa cariera politica: umilința mare pentru Octavian Jurma, care abia a strans 2.000 de semnaturi

22:26, 16.04.2024 - Biroul Electoral Central a respins, marti, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unita la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024, precum si candidatura independenta a lui Paul Octavian Jurma (cu studii de medicina, dar fara a fi medic cu drept de practica),…

Originea mierii, indicata pe eticheta. Noutați privind sucurile și gemurile – vot in Parlamentul European

16:50, 11.04.2024 - Originea mierii va trebui sa fie indicata in viitor pe eticheta, ceea ce inseamna ca producatorii vor fi obligați sa indice proportia provenientei din fiecare tara, potrivit unui vot din Parlamentul European. Noutați sunt și in privința produselor din fructe, inclusiv sucurile si gemurile. Pentru ca…

Cate milioane de migranți au intrat in UE in 2023? Din ce zone provin in majoritate și cum au fost distribuiți in cadrul Uniunii

09:25, 29.03.2024 - Cel puțin 5,1 milioane de persoane din țari terțe au imigrat in Uniunea Europeana in 2022, in timp ce 1,5 milioane de persoane au imigrat din statele membre UE in afara Europei, conform datelor publicate de Eurostat. Afluxul de imigranți in UE din state non-membre s-a dublat  fața de 2021. In schimb,…

Statele membre au adoptat Legea europeana pentru libertatea presei

16:35, 26.03.2024 - Dupa votul din Parlamentul European, Legea pentru libertatea presei a fost adoptata, marți, 26 martie 2024, in Consiliul European și urmeaza a fi publicata in Jurnalul Oficial al UE . (https://curierulnational.ro/media-freedom-act-un-nou-proiect-de-lege-pentru-protejarea-jurnalistilor-din-ue-si-libertatea-presei/)…

La ce trebuie sa se aștepte romanii cu centrale de apartament pe gaze? Ce spune Radu Opaina despre restricțiile elaborate de UE

23:40, 14.03.2024 - Intr-o intervenție la postul public de radio, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania, Radu Opaina, a explicat ca noua directiva in acest sens, aprobata recent de Parlamentul European, vizeaza in special marile centrale termoenergetice, conform RADIO ROMANIA ACTUALITATI. ”Directiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?