Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii au identificat mutaţii neaşteptate care ar putea fi cauza cancerului

Publicat:

Cancerul este cauzat de mutatiile din ADN-ul nostru. Dar multe dintre mutatiile din genomul nostru nu par a avea legatura cu cancerul, iar unele pot fi instantaneu reparate de catre celulele corpului nostru. Dar, cum pot fi depistate mutatiile care vor duce la cancer? Cercetatorii cred ca sunt aproape de a raspunde la aceasta intrebare, dupa ce au constatat ca exista o legatura neasteptata intre anumite tipuri de cancer si mutatiile din genom.O echipa de ceretatori de la Facultatea de Medicina a (UNSW ), din Australia, a studiat mai mult de 20 de milioane de mutatii…

Citeste articolul mai departe pe monitoruldegalati.ro…  

Sursa articol: monitoruldegalati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

S-a infiintat Facultatea de Asistenta medicala, in cadrul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș”

14:51, 30.04.2024 - Va informam ca in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, la data de 29.04.2024 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 412/2024 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor și al specializarilor/programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de invațamant superior pentru anul universitar…

Ucigașul studentei de la Medicina din Timișoara a cerut sa fie lasat liber: A invocat o operație pe inima

18:45, 17.04.2024 - Tanarul student la Facultatea de Medicina din Timisoara Mirel Dragomir, care in 22 martie si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, a cerut sa fie plasat in arest la domiciliu. Judecatorii de la Tribunalul Timis i-au prelungit, insa, cu 30 de zile, arestarea preventiva.Avocatul…

O noua descoperire in tratarea cancerului de san. Frunzele unui arbore capabile sa combata metastazele

14:10, 07.04.2024 - Frunzele unui arbore originar din unele parti ale subcontinentului Indian, care creste insa si in Australia si in regiuni tropicale, s-au dovedit promitatoare in oprirea raspandirii in organism a celulelor cancerului de san, au descoperit oamenii de stiinta. Albizia lebbeck (Alle) este denumirea stiintifica…

Un student la medicina și-a ucis iubita, studenta la medicina

09:50, 24.03.2024 - Un student la Facultatea de Medicina, in varsta de 23 de ani, a fost arestat preventiv, pe durata de 30 de zile, fiind suspectat de crima. Victima are 21 de ani, era și ea studenta la Medicina și era iubita presupusului agresor. Crima s-a comis intr-un apartament din Timișoara. Alerta a fost primita…

Facultatea de Medicina și Științe Biologice organizeaza ședințe de pregatire gratuite la disciplina Anatomie

20:50, 14.03.2024 - Facultatea de Medicina și Științe Biologice din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava și Asociația Studenților Mediciniști și Biologi reamintesc tuturor elevilor ca este important sa iși aleaga din timp programul de studiu pe care doresc sa il urmeze. In acest context, profesorii de la…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Stralucește cel mai mult in cosmos

12:15, 20.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua. O echipa condusa de oameni de stiinta de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?