Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centru istoric al Clujului va fi finalizat până în septembrie! Va fi transformat într-o piațetă

Publicat:

Lucrarile privesc modernizarea strazilor Regele Ferdinand, , Sextil Pușcariu și tronsoanele 1 și 3 ale strazii Tipografiei, includ și scuarul CEC.


În iunie s-au finalizat lucrarile pe strada Regele Ferdinand

Modernizarea strazii a constat în largirea trotuarelor, plantarea copacilor, cât și amenajarea pistei de biciclete și a benzii unice destinate transportului public. Celelalte strazi menționate sunt înca în proces de modernizare, dupa un proiect gândit de arhitecții biroului Asiza.

În ceea ce privește scuarul

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujul a devenit centru de transplant hepatic: “Este un moment istoric!”

17:55, 17.04.2024 - La Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca a avut loc, miercuri, 17 aprilie, lansarea oficiala a Programului Național de Transplant Hepatic in Transilvania.

Noi imagini de pe șantierul viitorului drum de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Cum avanseaza lucrarile?

13:10, 17.04.2024 - Lucrarile la drumul expres de la Tureni, care va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania și DN1, avanseaza in teren. Sunt șanse mari ca la finalul acestui an Clujul sa aiba asigurata conexiunea la autostrada.

Un drum județean intra in reparații! Strada asigura accesul catre o zona turistica din Cluj

12:51, 12.04.2024 - Un nou drum județean, aflat in zona de munte a Clujului, intra in reparații. Astfel, vor fi executate  o serie de lucrari de intreținere pe drumul județean DJ 103H Bologa – Sacuieu – Scrind Frasinet.Lucrarile vizeaza un sector cu lungime de aproape 7 kilometri cuprins intre pozițiile kilometrice…

Gabriel Bogdan Ștețco: In luna noiembrie finalizam noul pod peste raul Tisa, in Sighetu Marmației

20:30, 10.04.2024 - Administratorul public al Județului Maramureș, Gabriel Bogdan Ștețco, a efectuat zilele acestea o vizita pe cel mai mare șantier din Maramureș in acest moment – Podul peste raul Tisa, in zona Teplița din Sighetu Marmației. Lucrarile de execuție progreseaza intr-un ritm foarte bun, astfel ca acest proiect…

VIDEO | Incep lucrarile de restaurare a unui castel istoric din Romania : Se afla in paragina de peste 15 ani

00:40, 05.04.2024 - Castelul Huniade va fi consolidat si urmeaza sa fie pus in valoare ca monument istoric reprezentativ pentru Timisoara, dupa ce a primit o noua finantare, a anuntat Consiliul Judetean Timis, administratorul cladirii.

VOCEA STRAZII – Baimarenii reclama lucrarile facute pe malul Sasarului

09:56, 27.03.2024 - Vocea strazii este cea care conteaza. Un baimarean de peste 50 ani ne-a adus in atenție calitatea lucrarilor care au fost facute de-a lungul Sasarului. Este vorba despre amenajarea malurilor acestui rau, zona unde inainte iubitorii de animale iși plimbau cațeii. Și unde acum abia daca pot trece doua…

Cum inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Emil Boc: „Și in cartiere trebuie sa avem strazi moderne, nu doar in zona de centru”.

16:00, 26.02.2024 - Inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Potrivit primarului Emil Boc, strada cu o lungime de peste 2 km va fi redata localnicilor in vara acestui an, dupa inchiderea șantierului.

Cinematograful Columna din Alba Iulia va fi reabilitat și modernizat: Va fi transformat in centru multifuncțional

17:10, 05.02.2024 - Cinematograful Columna din Alba Iulia va fi reabilitat și modernizat: Va fi transformat in centru multifuncțional Cinematograful Columna din Alba Iulia va fi reabilitat și modernizat: Va fi transformat in centru multifuncțional Cinematograful Columna din Alba Iulia va deveni centru multifuncțional,…


Ce parere ai despre aceasta stire?