Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#CentenarulMariiUniri Mureş: Primul disc înregistrat în România şi prima producţie de casete audio, într-o expoziţie Electrecord

Publicat:

Primul disc inregistrat la Electrecord, prima inregistrare stereo si prima productie de casete audio din Romania pot fi vazute la Expozitia audio-video cu materiale din Fonoteca de aur a Casei de , deschisa sambata seara, la , in cadrul proiectului cultural "100 de ani in 10 zile", finantat de si . In expozitia gazduita de din , pot fi urmarite momente importante din istoria casei de discuri si pot fi aflate informatii inedite: ca primul disc Electrecord a aparut in 1934, ca in anul 1967 s-a trecut…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fundația Pentru Comunitate organizeaza prima expoziție cu lucrarile artiștilor susținuți prin programul MOL de promovare a talentelor

14:25, 03.05.2024 - 22 de tineri artiști plastici din toata țara expun prima data impreuna lucrarile in cadrul Programului MOL de promovare a talentelor; Expoziția este deschisa intre 29 aprilie – 11 mai la Centrul de Cultura Urbana Casino din Cluj; Fundația Pentru Comunitate și MOL Romania vor oferi periodic tinerilor…

Universul lui Salvador Dali, cea mai mare expozitie din Romania dedicata celebrului artist, continua pana la 1 septembrie la ARCUB

13:55, 02.05.2024 - Ca urmare a succesului masiv inregistrat in randul publicului, expoziția „Universul lui Salvador Dali”, ce prezinta o varietate impresionanta de obiecte de arta ale celebrului artist la ARCUB – Hanul Gabroveni, se prelungește pana la 1 septembrie 2024.

(AUDIO) Prețul mierii a scazut la jumatate, pe fondul importurilor din Ucraina, atrag atenția asociațiile din domeniu

17:06, 07.03.2024 - Piața mierii de albine din Romania este inundata de produse venite din Ucraina, spun producatorii romani. Din acest motiv Asociația Apicultorilor Profesioniști atrage atenția ca prețul mierii convenționale poliflora a scazut aproape la jumatate pe fondul importurilor masive din țara vecina. Dupa doi…

„Fenomenul Pitești. Adevarata fața a comunismului in Romania”, o expoziție de neratat la Timișoara

08:30, 07.03.2024 - Memorialul Revoluției din Timișoara, Memorialul Inchisoarea Pitești și Muzeul Național Brukenthal prezinta, in perioada 9 martie – 2 mai, expoziția „Fenomenul Pitești. Adevarata fața a comunismului in Romania”, avand-o invitat special pe Cornelia Fiat, de la Asociația Foștilor Deportați in Baragan.…

Timișorenii, fața in fața cu „Fenomenul Pitești”. Expoziție la Memorialul Revoluției

15:45, 04.03.2024 - Expoziția itineranta bilingva „Fenomenul Pitești. Adevarata Fața a Comunismului in Romania” ajunge și la Memorialul Revoluției din Timișoara. In perioada 9 martie – 2 mai 2024, localnicii și vizitatorii pot sta fața in fața cu obiecte și informații din sistemul penitenciar comunist. O parte va fi dedicata…

Primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului și turismului montan va fi deschis la Brașov

07:45, 13.02.2024 - Primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului și turismului montan va fi deschis la Brașov, in cladirea „Olimpia” – fostul sediu al Reuniunii de patinaj, datand de la sfarșitul secolului al XIX-lea, imobil restaurat de  Muzeul Judetean de Istorie Brasov  cu sprijinul Consiliului Județean Brașov,…

Romania se cutremura: Activitate intensa și serie de seisme ciudate, in ultimele zile

14:55, 08.02.2024 - O serie de cutremure ciudate s-a inregistrat, in ultimele zile, in zone din Romania care nu au avut, pana acum, o activitate seismica importanta, precum Ilfov sau Vaslui.Seria cutremurelor ciudate a inceput pe 5 februarie 2024, zi in care Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a inregistrat…

”A crescut incidenta cancerului la nou-nascut”, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu

19:35, 07.02.2024 - ”A crescut incidența cancerului la nou-nascut”, care se adauga la numarul mare al bebelușilor veniți pe lume cu malformații cardiace, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu. ”E evident lucrul asta. Inainte aveam un cancer la un nou-nascut o data la 5 ani. Ne uitam, ne  minunam, dar acum avem mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?