Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul actor Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani

Publicat:

"Cu imensa tristete, eu si fratii mei anuntam ca ne-a parasit astazi, la varsta de 103 ani", a scris pe Instagram. El afirma ca, pentru intreaga lume, tatal sau este un actor din epoca de aur a filmului si o persoana implicata in actiuni umanitare, al carei devotament fata de dreptate si fata de cauzele in care credea au stabilit standarde la care toti putem aspira. "Permiteti-mi sa inchei cu cuvintele pe care i le-a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Imaginea distribuita de actor: „Amintiri...” / FOTO

15:00, 01.03.2024 - Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Celebrul actor a distribuit pe rețelele de socializare o imagine cu el din anul 2016. Iata ce postare a facut iubitul Vivianei Sposub pe pagina de Instagram!

Doliu in cinematografia mondiala: A murit un actor legendar, caștigator al premiului Palme d'Or

10:15, 01.03.2024 - Timp de decenii, inseparabilii frati Taviani s-au aflat in spatele unora dintre cele mai influente filme din cinematografia italiana, inclusiv capodopera "Padre Padrone", care a castigat Palme d'Or la Cannes in 1977. Vittorio a murit in 2018 la varsta de 88 de ani, iar fratele sau Paolo l-a urmat joi,…

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Deținutul care a incercat sa-și ia viața in inchisoare, a murit la Spitalul Penitenciarului Dej!

11:41, 13.02.2024 - Duminica, un deținut, in varsta de 48 de ani, a incercat sa se spanzure in Penitenciarul Gherla, fiind transportat imediat la UPU Cluj-Napoca. Citește și: Un deținut de la penitenciarul Gherla a incercat sa-și ia viața! Este a doua tentativa! Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgența (SCJU)…


Ce parere ai despre aceasta stire?