Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai teribile EXPERIMENTE medicale efectuate pe oameni!

Publicat:

Intre anii 40' si 80' Guvernele marilor puterii ale lumii de la acea vreme, au alocat bugete unor oameni de stiinta pentru a efectua experimente ciudate asupra oamenilor, in speranta ca cercetatorii vor reusi sa dezvolte super-oameni sau super-soldati.

În speranța ca astfel de experimente teribile vor reuși la identificarea unor soluții de creare a unor super-oameni sau super-soldați, sau pur și simplu pentru a idenfitica starile prin care trec oamenii atunci când sunt supuși diferitelor experiențe, Guvernele marilor puteri din anii 1940 - 1980 au alocat bugete unor cercetatori…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eclipsa de Soare din 8 aprilie: NASA face experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare. Ce urmaresc cercetatorii

21:06, 07.04.2024 - Eclipsa de Soare din 8 aprilie: NASA face experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare. Ce urmaresc cercetatorii Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala (NASA) din SUA va efectua mai multe experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie. Vor studia atmosfera…

Baze lunare, experimente și mine de titan: Care sunt pericolele ce amenința cele mai cautate locuri de pe Luna

07:05, 26.03.2024 - Agențiile spațiale și companiile private planuiesc sa ridice baze lunare și sa desfașoare experimente științifice și operațiuni de exploatare miniera pe Luna, scrie The Guardian. Cercetatorii avertizeaza ca locurile de importanța științifica de pe suprafața Lunii sunt in pericol și ca acestea trebuie…

Inteligența Artificiala amenința cu 'extincția' polițiștii. Primul 'agent super special' și-a inceput activitatea in Spania / VIDEO

22:30, 20.03.2024 - Inteligența Artificiala ar putea conduce la pierderea anumitor locuri de munca. Și polițiștii ar putea fi vizați de restructurari. Momentan, un ajutor in sprijinul Poliției Locale este primul 'agent super special' - un caine robot care ii "oprește" pe cei care folosesc scutere in centrul orașului. Cercetatorii…

Razboiul din Ucraina: Sute de soldați straini recrutați de Rusia sunt in prezent prizonieri in Ucraina

21:21, 20.03.2024 - Rusia a revendicat marți, 19 martie preluarea controlului asupra satului Orlivka, situat in estul Ucrainei. Corespondenți ai Franceinfo releva faptul ca trupele ucrainene se confrunta in prezent cu un inamic rus mult mai numeros, intrucat Moscova iși recruteaza efective de soldați in Asia și Africa.…

Cercetatorii folosesc ingineria genetica pentru a crea plante rezistente la inundatii

12:20, 14.03.2024 - Cercetatorii au utilizat tehnici de inginerie genetica pentru a dezvolta plante tolerante la inundatii, oferind o solutie potentiala pentru provocarile agricole generate de inundatiile excesive, scrie Phys.org. Dr. Kendal D. Hirschi si echipa sa de la Baylor College of Medicine, Texas, SUA, au pornit…

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii: 4 miliarde de euro pentru cercetarea romaneasca!

09:00, 07.03.2024 - Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii, s-a intalnit ieri cu Iliana Ivanova, comisar european pentru Inovație, Cercetare, Cultura, Educație și Tineret și cu Dan Nica, deputat european, raportor pentru Horizon Europe, programul-cadru pentru cercetare și inovare la nivel european. „Cercetatorii romani,…

Anunț spumos al oamenilor de știința: Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult

15:40, 29.02.2024 - Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat ca cei care dormeau prost…

Secretul cantecului balenelor a fost descoperit de cercetatori

00:41, 26.02.2024 - Misticetele sau “adevaratele balene” (subordinul Mysticeti) canta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre precum cel de la om si descris pentru prima data intr-un studiu, a relatat AFP, potrivit Agerpres. In urma cu aproximativ cincizeci…


Ce parere ai despre aceasta stire?