Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai sexy zodii feminine. Vezi dacă te afli printre ele

Publicat:

Senzualitatea este cel mai important lucru pentru o femeie. Frumusetea nu este suficienta, daca nu se completeaza cu un soi de lascivitate, iar inteligenta, mai ales daca ne referim la senzualitate, este si mai importanta, pentru ca stârneste creativitatea si inteligenta sexuala.

sunt extrem de voluptoase, au coapse frumoase si nu sunt mici de statura. Ca reprezentante, putem numara pe , , , . Punctele forte sunt coapsele, fesele si gleznele.

sunt inteligente, iar daca se întâmpla…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii feminine care au noroc triplu pana la finalul lunii mai. Sunt protejate de Univers și viața li se schimba in bine

10:25, 14.05.2024 - Se anunța o perioada buna pentru a face schimbari majore. Trei zodii vor trece printr-o transformare radicala și vor reuși sa rezolve chiar și acele probleme care pareau ca le dau batai de cap sau carora nu le acordat importanța.

Top 3 cele mai norocoase zodii feminine pe plan financiar in luna mai. Apar noi oportunitați pentru aceste native

21:05, 24.04.2024 - Urmeaza o perioada cu reușite pe plan financiar pentru trei zodii feminine. Nativele au lipici la bani atunci cand se așteapta mai puțin și sunt incurajate sa faca schimbari majore. Au șansa de a-și imbunatați viața considerabil.

Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc in dragoste la inceputul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importanta

08:40, 23.04.2024 - Urmeaza o perioada cu reușite pe plan financiar și in dragoste pentru trei zodii feminine. Nativele pot sa obțina ceea ce iși doresc mai ușor și sunt incurajate sa iși indeplineasca și vechi dorințe.

Doua zodii feminine care vor avea succes pe plan financiar și in cariera in urmatoarele doua luni. Apar noi oportunitați pentru aceste native

09:35, 07.04.2024 - Urmatoarele doua luni va fi o perioada care va aduce succesul mult așteptat in cazul a doua zodii feminine. Dupa ce au depus eforturi importante și s-au lovit de o mulțime de obstacole, se pare ca lucrurile incep sa se schimbe in favoarea lor.

Nimeni nu se poate compara cu aceste doua zodii feminine. Sunt protejate de Univers in luna aprilie

11:40, 06.04.2024 - Dupa o perioada in care obstacolele au fost la ordinea zilei și nimic nu parea sa mearga conform planului, destinul iși arata grija și rasplatește rabdarea a doua zodii feminine in luna aprilie. Acestea sunt incurajate sa iși urmeze dorințele mai vechi, iar succesul le surade in cele din urma.CapricornFemeile…

Trei zodii feminine cu noroc la bani pana la finalul lunii aprilie. Li se schimba destinul

09:35, 06.04.2024 - Dupa o lunga perioada in care poate nu au știut ce iși doresc cu adevarat și s-au lovit de tot felul de provocari, lucrurile par ca sunt, intr-un final, in favoarea lor. Trei zodii feminine au parte de succesul la care au tot sperat, in special la capitolul bani.

Trei zodii feminine care au cele mai mari șanse sa se imbogațeasca in luna aprilie. Norocul este de partea lor in perioada urmatoare

08:20, 26.03.2024 - Perioada urmatoare aduce succesul mult sperat pentru trei zodii feminine. Au lipici la bani și reușite pe plan profesional. Sunt incurajate sa profite de noile oportunitați in luna aprilie și sa iasa din zona de confort.

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?