Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai mici handbaliste de la CS Câmpina participă la Festivalul Național de Minihandbal

Publicat:

Dupa rezultatul de excepție al handbalistelor de la CS Campina - loul 7 la turneul final al Campionatului Național de juniori IV, avenit și randul celor mai mici handbaliste de la clubul campinean sa intre in arena.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Clasari in apropierea podiumului pentru atleții campineni in ultima zi a Naționalelor sub 18 ani

21:06, 17.03.2024 - Dupa ce in prima zi a Campionatului Național de Atletism in sala pentru sportivi sub 18 ani, CSS ”Constantin Istrati” Campina a obținut un titlu național, prin  Eduard Unguroaica, la triplusalt , duminica, in cea de-a doua și ultima zi a competiției, atleții campineni au obținut doar clasari in apropierea…

Eduard Unguroaica (CSS ”Constantin Istrati” Campina), campion național la triplusalt, categoria sub 18 ani

18:56, 16.03.2024 - In acest week-end, la București au loc finalele Campionatului Național de Atletism in sala sub 18 ani. In prima zi a concursului, CSS ”Constantin Istrati” Campina a fost prezent cu trei sportivi, cea mai buna performanța fiind reușita de Eduard Unguroaica, in proba de triplusalt, care a caștigat titlul…

Un turneu de minihandbal la Campina, prilej de bucurie pentru peste o suta de copii

20:40, 09.03.2024 - Dupa meciul dintre CS Campina și Concordia Chiajna , din Grupa semifinala Speranța a Campionatul Național Feminin de Handbal pentru juniori III, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a mai avut loc o competiție de handbal, in organizarea CS Campina.

Volei, U15: Turneu important organizat la Turda in sala „Ioan Opriș”

17:05, 27.02.2024 - Clubul sportiv Mosavo Kids organizeaza sambata și duminica turneului nr 5 al Campionatului Național de Volei U-15. Participa echipele: CSU Cluj Napoca (Mosavo Kids), LPS Cluj Napoca, Academia de Volei Pirv 11 Pink, Academia de Volei Marius Ciortea. Toate partidele se joaca la sala de sport a școlii…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

CS Campina a caștigat en-fanfare etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

19:55, 21.02.2024 - Dupa o prima zi cu meciuri atractive , turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Campina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

Meciuri atractive in prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

06:51, 21.02.2024 - Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a gazduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a doua grupe din etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.


Ce parere ai despre aceasta stire?